Τροχοί & TIR

Ιστορικό το νέο κέντρο Logistics της Mopar

Σε ένα από τα παγκόσμια κέντρα logistics με έμφαση στη διανομή ανταλλακτικών της Mopar, πρόκειται να μετατραπεί το ιστορικό εργοστάσιο της Fiat που βρίσκεται κοντά στο Τορίνο, στη Rivalta της Ιταλία
Δευτέρα 28/01/2019 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Η νέα εγκατάσταση αναμένεται να βελτιστοποιήσει την παγκόσμια λειτουργία της Mopar, με περίπου 340.000 τ.μ. έκτασης, εκ των οποίων τα 40.000 τ.μ. θα αποτελούνται από νέα κτίρια.
Η νέα εγκατάσταση αναμένεται να βελτιστοποιήσει την παγκόσμια λειτουργία της Mopar, με περίπου 340.000 τ.μ. έκτασης, εκ των οποίων τα 40.000 τ.μ. θα αποτελούνται από νέα κτίρια.

Σε ένα από τα παγκόσμια κέντρα logistics με έμφαση στη διανομή ανταλλακτικών της Mopar, πρόκειται να μετατραπεί το ιστορικό εργοστάσιο της Fiat που βρίσκεται κοντά στο Τορίνο, στη Rivalta της Ιταλίας. Η νέα εγκατάσταση θα υποστηρίζει πάνω από 5.000 τοποθεσίες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και επιπλέον παγκόσμιες αγορές, βελτιώνοντας σημαντικά το χρόνο παράδοσης στις αντιπροσωπείες και τα συνεργεία, αναβαθμίζοντας έτσι την ποιότητα των υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών.

Ο λόγος που κατέστησε επιτακτική την ανάγκη δημιουργίας ενός νέου κέντρου Logistics είναι η κάλυψη της αυξανόμενης παγκόσμιας ζήτησης, με τη Mopar να διανέμει τους τελευταίους 12 μήνες περισσότερους από 47.000 τόνους ανταλλακτικών και αξεσουάρ, σε πάνω από 7.000 αντιπροσώπους και συνεργεία στην περιοχή ΕΜΕΑ. Στην Ευρώπη μόνο, η εταιρεία διαθέτει περισσότερους από 260.000 κωδικούς προϊόντων για όλες τις μάρκες του ομίλου FCA. Η Mopar δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 160 αγορές και διαθέτει πάνω από 50 κέντρα διανομής σε 20 και πλέον χώρες.

Η νέα -ενεργειακά αποδοτική και περιβαλλοντικά βιώσιμη- εγκατάσταση αναμένεται να βελτιστοποιήσει την παγκόσμια λειτουργία της Mopar, με περίπου 340.000 τ.μ. έκτασης, εκ των οποίων τα 40.000 τ.μ. θα αποτελούνται από νέα κτίρια. Μέχρι το 2020, η νέα δομή θα φιλοξενήσει και την περιφερειακή έδρα της Mopar.

PreviousNext