Τροχοί & TIR

Schmitz Cargobull: Νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα

Δυναμικά ξεκινά η νέα χρονιά για τη Schmitz Cargobull, τον πανευρωπαϊκό ηγέτη στο χώρο των επικαθήμενων, καθώς μόλις μετακόμισε σε νέες εγκαταστάσεις εύκολα προσβάσιμες σε όλους τους αυτοκινητιστές.
από Βασίλης Δαραμούσκας | Τρίτη 08/01/2019 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Η έκθεση της Schmitz Cargobull βρίσκεται τώρα στο 23ο χλμ. Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, περιοχή Παπακώστα - Μάνδρα. Τηλ.: 210 5200252
Η έκθεση της Schmitz Cargobull βρίσκεται τώρα στο 23ο χλμ. Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, περιοχή Παπακώστα - Μάνδρα. Τηλ.: 210 5200252

Δυναμικά ξεκινά η νέα χρονιά για τη Schmitz Cargobull, τον πανευρωπαϊκό ηγέτη στο χώρο των επικαθήμενων, καθώς μόλις μετακόμισε σε νέες εγκαταστάσεις εύκολα προσβάσιμες σε όλους τους αυτοκινητιστές. Σε ένα σύγχρονο χώρο, έκτασης 4 στρεμμάτων, στο 23ο χλμ. Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου στη Μάνδρα, η Schmitz φιλοξενεί πλέον μεγάλη έκθεση μεταχειρισμένων και προσεχώς καινούργιων οχημάτων.

Έτσι, οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες έχουν τώρα την ευκαιρία να βλέπουν από κοντά και να επιλέγουν τα επικαθήμενα που ανταποκρίνονται στις δικές τους μεταφορικές ανάγκες, πάντοτε με την καθοδήγηση του έμπειρου προσωπικού. Στο ίδιο σημείο, με την ολοκλήρωση των εργασιών τον προσεχή Φεβρουάριο, θα μεταφερθούν και όλες οι εμπορικές και after sales δραστηριότητες της εταιρείας.

Η μεγαλύτερη γκάμα μεταχειρισμένων επικαθήμενων

Η επένδυση αυτή αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την εμπιστοσύνη της Schmitz Cargobull στην ελληνική αγορά και παράλληλα ενισχύει τους δεσμούς της με τους πελάτες. Χαρακτηριστικά για το θέμα αυτό ο διευθύνων σύμβουλος της Schmitz Cargobull Ρουμανίας και Μολδαβίας και υπεύθυνος της Schmitz Cargobull Ελλάδας και Κύπρου, κ. Roland W. Schacht δήλωσε: «Στόχος μας είναι να είμαστε κοντά στον πελάτη προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πριν και μετά την πώληση. Με την επένδυση αυτή, προσφέρουμε την επιλογή σε ελαφρώς μεταχειρισμένα οχήματα από τη μεγαλύτερη γκάμα μεταχειρισμένων επικαθήμενων στην Ευρώπη και παρέχεται πλέον η δυνατότητα χρηματοδότησης με προγράμματα της Schmitz Cargobull Ελλάδας.

Η ιστορία και η αξιοπιστία της Schmitz Cargobull βασίζονται πέρα από την αποδεδειγμένη προϊοντική πρωτοπορία και σε έξυπνες τεχνολογικά προτάσεις και ολοκληρωμένες υπηρεσίες aftersales. Έτσι, οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα μέσω της προηγμένης τηλεματικής Schmitz Cargobull καθώς και των προγραμμάτων συντήρησης και επισκευής, να έχουν πλήρη έλεγχο της κατάστασης των οχημάτων τους με άριστη συντήρηση σε προνομιακές τιμές διατηρώντας την εμπορική τους αξία σε υψηλό επίπεδο».

Το τμήμα μεταχειρισμένων οχημάτων διαθέτει την πλούσια γκάμα επικαθήμενων που βρίσκει κάποιος στα αντίστοιχα ευρωπαϊκά κέντρα μεταχειρισμένων της Schmitz Cargobull. Η διαθεσιμότητα σε επιλογές που διαπιστώσαμε κατά την επίσκεψή μας, αφορά τόσο σε κουρτίνες με μοντέλα από το 2008 έως το 2015 καθώς και τους ψυκτικούς θαλάμους με επιλογές ψυκτικών μηχανημάτων όλων των γνωστών κατασκευαστών (Carrier, Thermoking) καθώς και του πρωτοποριακού ΤΚΜ Schmitz Cargobull σε λύσεις τόσο μονής όσο και διπλής ψύξης. Το τμήμα μεταχειρισμένων πέρα από την εισαγωγή οχημάτων, δραστηριοποιείται συνολικά στο εμπορικό τμήμα μεταχειρισμένων με ανταλλαγές και αγορές από την ελληνική αγορά προσφέροντας ευέλικτη αποπληρωμή με προγράμματα της Schmitz Cargobull Ελλάδας Να σημειωθεί ότι η επένδυση αυτή συμπίπτει χρονικά με τη διάθεση και στην ελληνική αγορά των νέων προϊόντων της Schmitz Cargobull που παρουσιάστηκαν πρόσφατα στη διεθνή έκθεση στο Ανόβερο και συγκεκριμένα αφορούν στη νέα έκδοση ψυκτικού μηχανήματος και στην πλέον ολοκληρωμένη προϊοντική σειρά SmartTrailer World.

Schmitz Cargobull S.CU

Το ψυκτικό μηχάνημα θερμοκρασίας S.CU –από τα αρχικά electric Semitrailer Cooling Unit– καθιέρωσε τη Schmitz Cargobull (και) στη συγκεκριμένη κατηγορία, και μόλις πρόσφατα, στην ΙΑΑ 2018 έκανε πρεμιέρα η νέα γενιά. Το μηχάνημα που κατασκευάζεται από την ίδια τη Schmitz περνά τώρα στη δεύτερη γενιά του με ισχύ 19 kW υπερκαλύπτοντας την τελευταία νόρμα Stage V που τίθεται σε ισχύ τον Ιανουάριο του 2019. Ο κινητήρας είναι με ψεκασμό common rail τελευταίας γενιάς, και έχει όλες τις προδιαγραφές για μειωμένη κατανάλωση (γύρω στο 10%), ακριβέστατη διαχείριση της θερμοκρασίας και υψηλή ψυκτική απόδοση. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, το ψυκτικό ζυγίζει τώρα 50 κιλά λιγότερο και παράγει λιγότερο θόρυβο κατά τη λειτουργία του. Σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο η κύρια διαφορά εντοπίζεται επίσης στη βελτιστοποίηση της κατανομής των διαφόρων εξαρτημάτων, την απαλοιφή της όποιας περιπλοκότητας και, γενικότερα, στον πιο αποδοτικό μηχανολογικό σχεδιασμό. Η κυκλοφορία του ψυχρού αέρα είναι τώρα πιο ομαλή και ο οδηγός μπορεί εύκολα να ρυθμίσει την κατανομή της και την επιθυμητή θερμοκρασία.

Ιδιαίτερα ευπρόσδεκτο για την ευχρηστία είναι το νέο μικρό ψηφιακό μόνιτορ για τον έλεγχο του θαλάμου, με μεγαλύτερη γραμματοσειρά και πιο έντονο κοντράστ, που όπως διαπιστώσαε στη διάρκεια της παρουσίασης του νέου μοντέλου, είναι σαφώς πιο ευανάγνωστο από το προηγούμενο. Η δυνατότητα που παρέχεται για ρετροφίτ της συγκεκριμένης μικρής οθόνης και σε παλαιότερα μοντέλα ψυκτικών μηχανημάτων είναι επίσης μία σωστή απόφαση της εταιρείας για την υποστήριξη των κατόχων μηχανημάτων πρώτης γενιάς. Άμεσα ξεκινά και η δωρεάν διάθεση της εφαρμογής beSmart –πρόκειται για ένα app με το οποίο μπορείς από το κινητό τηλέφωνο να ρυθμίσεις θερμοκρασία, μέχρι και να κλειδώσεις τον θάλαμο. Το S.CU. τέλος, διατίθεται είτε ως MonoTemp είτε ως MultiTemp, και σε συνδυασμό με το σύστημα τηλεματικής της εταιρείας μπορείς να κρατάς αρχείο θερμοκρασιών.

PreviousNext