Τροχοί & TIR

Renault Trucks: Αναβάθμιση για το 2019

Η Renault Trucks ξεκίνησε να δέχεται παραγγελίες για τα βαρέα φορτηγά της, T και T High, τα οποία δέχθηκαν για το 2019 μία σειρά αναβαθμίσεων, οι οποίες μείωσαν τα επίπεδα κατανάλωσης κατά 3%. Αναλυ
Σάββατο 12/01/2019 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Τα βαρέα φορτηγά Renault T και T High, δέχθηκαν για το 2019 μία σειρά αναβαθμίσεων, οι οποίες μείωσαν τα επίπεδα κατανάλωσης κατά 3%.
Τα βαρέα φορτηγά Renault T και T High, δέχθηκαν για το 2019 μία σειρά αναβαθμίσεων, οι οποίες μείωσαν τα επίπεδα κατανάλωσης κατά 3%.

Η Renault Trucks ξεκίνησε να δέχεται παραγγελίες για τα βαρέα φορτηγά της, T και T High, τα οποία δέχθηκαν για το 2019 μία σειρά αναβαθμίσεων, οι οποίες μείωσαν τα επίπεδα κατανάλωσης κατά 3%.

Αναλυτικότερα, τα εν λόγω φορτηγά εξοπλίζονται με τους Euro 6 Step D κινητήρες DTI 11 και DTI 13. Διαθέτουν ένα νέας γενιάς σύστημα μετεπεξεργασίας των ρύπων και έχει προστεθεί ένας αισθητήρας ελέγχου ποιότητας του Adblue. Επιπλέον, τα αναβαθμισμένα Renault εξοπλίζονται με το νέας γενιάς προγνωστικό ρυθμιστή ταχύτητας, Optivision και το βελτιωμένο προσαρμοζόμενο Eco Cruise Control.

Σε ό,τι αφορά στην αισθητική του πράγματος, το ταμπλό και τα πάνελ των θυρών έχουν αποκτήσει φινίρισμα από ανθρακονήματα. Την εικόνα της καμπίνας αναβαθμίζουν τα μαύρα δερμάτινα καθίσματα και ο γκρι ουρανός. Η γρίλια και οι καθρέπτες, μπορούν να βαφτούν σε μαύρη ή πορτοκαλί απόχρωση.

Φορτηγά διανομών με χαμηλότερη κατανάλωση

Παράλληλα, η Renault Trucks αναβάθμισε για φέτος και τα φορτηγά διανομών της, τα D και D Wide, τα οποία εξοπλίζονται με τους Euro 6 Step D κινητήρες DTI 5, DTI 8 και DTI 11. Σε αυτούς τοποθετήθηκε ένα νέο φίλτρο σωματιδίων, καινούργιο σύστημα ψύξης λαδιού, αλλά και μία αντλία νερού χαμηλής ροής, με τους DTI 5 και DTI 8 να αποκτούν επιπλέον και νέο λογισμικό.

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τη βελτιωμένη αεροδυναμική (νέοι πλευρικοί εκτροπείς και ένας στην οροφή με 12 ρυθμίσεις), επέφεραν περιορισμό της κατανάλωσης κατά 7%. Η γαλλική εταιρεία αναβάθμισε τον εξοπλισμό ασφαλείας, προσθέτοντας προσαρμοζόμενο cruise control (ACC) και ρυθμιζόμενο speed limiter (ASL). Τα Renault Trucks D και D Wide 2019 είναι διαθέσιμα προς παραγγελία και είναι πλήρως συμβατά με το biodiesel και παράλληλα διαθέτουν από μία έκδοση CNG.

Η Renault Trucks αναβάθμισε για φέτος και τα φορτηγά διανομών της, τα D και D Wide, τα οποία εξοπλίζονται με τους Euro 6 Step D κινητήρες DTI 5, DTI 8 και DTI 11.
PreviousNext