Τροχοί & TIR

Το χιλιοστό ΜΑΝ της DSV

Ένα TGX 26.500 6x2 εξοπλισμένο με την καμπίνα XXL Cab, αποτελεί το χιλιοστό ΜΑΝ που αποκτά η μεταφορική εταιρεία DSV στο Ην. Βασίλειο, από το 1997 μέχρι σήμερα. Η εν λόγω εταιρεία βγάζει καθημερινά
Κυριακή 17/02/2019 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Το TGX 26.500 XXL διαθέτει τη μεγάλη καμπίνα και επιπλέον εξοπλίζεται με το πακέτο «Style Package» της ΜΑΝ
Το TGX 26.500 XXL διαθέτει τη μεγάλη καμπίνα και επιπλέον εξοπλίζεται με το πακέτο «Style Package» της ΜΑΝ

Ένα TGX 26.500 6x2 εξοπλισμένο με την καμπίνα XXL Cab, αποτελεί το χιλιοστό ΜΑΝ που αποκτά η μεταφορική εταιρεία DSV στο Ην. Βασίλειο, από το 1997 μέχρι σήμερα.

Η εν λόγω εταιρεία βγάζει καθημερινά στους δρόμους της Ευρώπης περισσότερα από 20.000 φορτηγά και διαθέτει γραφεία σε πάνω από 80 χώρες παγκοσμίως. Αντίθετα με ό,τι συνηθίζεται στους εταιρικούς στόλους, οι ιθύνοντες της DSV έριξαν μεγάλο βάρος στην προσφερόμενη άνεση στους οδηγούς.

Για αυτό, το TGX 26.500 XXL διαθέτει τη μεγάλη καμπίνα και επιπλέον εξοπλίζεται με το πακέτο «Style Package» της ΜΑΝ, που περιλαμβάνει πολυτελή στοιχεία όπως τα δερμάτινα καθίσματα και το σύστημα infotainment με την έγχρωμη οθόνη αφής των 7 ιντσών. Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε και στην ασφάλεια, η οποία αναβαθμίζεται με τεχνολογίες όπως το φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, MAN EBA, η ειδοποίηση αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας και τα φωτιστικά σώματα με λειτουργία στριψίματος.

Εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή απόδοση, το TGX διαθέτει τα συστήματα MAN EfficientRoll και EfficientCruise, ένα πέταλο που ρυθμίζεται προς όφελος της αεροδυναμικής και ζάντες αλουμινίου με ελαστικά Michelin Eco.

PreviousNext