Η εταιρεία Frago Cargo από τον Βόλο είναι ενεργή στο χώρο των μεταφορών και μετακομίσεων από το 1989 διαθέτοντας σύγχρονο στόλο φορτηγών και ανυψωτικών μηχανημάτων.

Τα τελευταία χρόνια ο ιδιοκτήτης της, Νίκος Φράγγος, έχει στραφεί στην αγορά καινούριων επαγγελματικών οχημάτων μάρκας Iveco, με την τελευταία προσθήκη να αφορά ένα διαξονικό Eurocargo 120 280. Ποιοι λόγοι τον οδήγησαν σε αυτή την αγορά, ποια πλεονεκτήματα ή μειονεκτήματα έχει εντοπίσει, τι κατανάλωση φέρνει και τι υποστήριξη έχει από το after sales, είναι μερικά από τα βασικά ερωτήματα στα οποία μας απαντά. Παράλληλα, το φορτώνουμε με εμπορεύματα στο κέντρο της πόλης και ξεκινούμε με κατεύθυνση την Αθήνα.

Η επόμενη φόρτωση είναι στο κέντρο της πόλης με τον Νίκο στο τιμόνι του Eurocargo να μας λέει: «Ο όγκος δουλειάς αυξάνεται διαρκώς τα τελευταία χρόνια οπότε εκ των πραγμάτων έπρεπε να αγοράσω ένα καινούριο φορτηγό με μεγαλύτερη ικανότητα φόρτωσης. Βασικά χρειαζόμουν ένα όχημα το οποίο να κινείται με ευκολία στο κέντρο της πόλης και ταυτόχρονα να με εξυπηρετεί σε μακρινά δρομολόγια. Άλλωστε δεν περιορίζομαι σε μεταφορές μόνο στη Μαγνησία, αλλά σε όλη την Ελλάδα, από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Κρήτη. Όπου πηγαίνει ο πελάτης τον εξυπηρετούμε.

Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος Φεβρουαρίου (370) του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR που κυκλοφορεί στα περίπτερα Ελλάδας και Κύπρου.