Τροχοί & TIR

Συρμός Goldhofer 72 μέτρων

Έξι πλατφόρμες χαμηλής φόρτωσης Goldhofer VENTUM, απέκτησε πρόσφατα η γερμανική εταιρεία Enercon, η οποία κατασκευάζει ανεμογεννήτριες. Το εν λόγω τρέιλερ έχει ύψος φόρτωσης 1.250 χλστ. και διαθέτει
Σάββατο 02/02/2019 - 18:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Η πλατφόρμα  χαμηλής φόρτωσης Goldhofer VENTUM έχει ύψος φόρτωσης 1.250 χλστ. και διαθέτει ένα τηλεσκοπικό μηχανισμό με πέντε «συρτάρια», που του επιτρέπει να επεκτείνεται σε μήκος από τα αρχικά 13,5 μέτρα, μέχρι και τα 72 μέτρα.
Η πλατφόρμα χαμηλής φόρτωσης Goldhofer VENTUM έχει ύψος φόρτωσης 1.250 χλστ. και διαθέτει ένα τηλεσκοπικό μηχανισμό με πέντε «συρτάρια», που του επιτρέπει να επεκτείνεται σε μήκος από τα αρχικά 13,5 μέτρα, μέχρι και τα 72 μέτρα.

Έξι πλατφόρμες χαμηλής φόρτωσης Goldhofer VENTUM, απέκτησε πρόσφατα η γερμανική εταιρεία Enercon, η οποία κατασκευάζει ανεμογεννήτριες.

Το εν λόγω τρέιλερ έχει ύψος φόρτωσης 1.250 χλστ. και διαθέτει ένα τηλεσκοπικό μηχανισμό με πέντε «συρτάρια», που του επιτρέπει να επεκτείνεται σε μήκος από τα αρχικά 13,5 μέτρα, μέχρι και τα 72 μέτρα, συμπεριλαμβανομένου του λαιμού ο οποίος επίσης ρυθμίζεται υδραυλικά σε ύψος.

Δύο ποδαρικά στήριξης διευκολύνουν την επέκταση και την απόσυρση των τηλεσκοπικών σωλήνων, ώστε να επιτευχθεί το μέγιστο μήκος του οχήματος της Goldhofer. Επιπροσθέτως, το επικαθήμενο VENTUM διαθέτει άξονες με τροχούς που στρίβουν κατά +/-300 χλστ., αυξάνοντας σημαντικά την ικανότητα ελιγμών.

Επιπλέον, ρυθμιζόμενο είναι και το σύστημα διεύθυνσης της πλατφόρμας (γωνία τιμονιού ως και 60ο), κάτι που μπορεί να γίνει και με τηλεχειρισμό χάρη στο σύστημα «SmartControl» και επιτρέπει το όχημα να κινείται στο βασικό του μήκος, χωρίς να υπάρχει η ανάγκη για την παρουσία δεύτερου ατόμου στην καμπίνα.

PreviousNext