Τροχοί & TIR

Αγιασμός στις νέες εγκαταστάσεις της Αφοί Ντελόπουλοι

Αγιασμό στις νέες της εγκαταστάσεις πραγματοποίησε η εταιρεία Αφοί Ντελόπουλοι στη Β’ ΒΙ.ΠΕ Βόλου καθώς και την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας, παρουσία του προσωπικού της το οποίο ανέρχεται στα 8
Πέμπτη 07/03/2019 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Το ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησης Αφοί Ντελόπουλοι στην καθιερωμένη-ετήσια-κοπής της βασιλόπιτας.
Το ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησης Αφοί Ντελόπουλοι στην καθιερωμένη-ετήσια-κοπής της βασιλόπιτας.

Αγιασμό στις νέες της εγκαταστάσεις πραγματοποίησε η εταιρεία Αφοί Ντελόπουλοι στη Β’ ΒΙ.ΠΕ Βόλου καθώς και την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας, παρουσία του προσωπικού της το οποίο ανέρχεται στα 82 άτομα.

Oι ιδιοκτήτες Ζήσης και Δημήτρης Ντελόπουλος ίδρυσαν την εταιρεία το 2001 και από τότε με πολύ κόπο και προσωπική εργασία κατάφεραν να δημιουργήσουν μια από τις σημαντικότερες μεταφορικές εταιρείες πανελλαδικά. Σήμερα ο στόλος ανέρχεται στους 27 τράκτορες, 5 συρόμενα, 13 φορτοταξί και 106 νταλίκες. Η επιχείρηση εκτελεί μεταφορές και παραδόσεις προϊόντων σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο, έχοντας θέσει υψηλά standards εξυπηρέτησης, δίνοντας έτσι προτεραιότητα στην ασφάλεια των εμπορευμάτων αλλά και στην παροχή υπηρεσιών που αφήνουν τους πελάτες ικανοποιημένους.

Επίσης, αναλαμβάνει όλων των ειδών τις μεταφορές, ανεξαρτήτως μεγέθους ή ποσότητας. Βαριά μηχανήματα, εξοπλισμούς επιχειρήσεων, πακέτα, δέματα και οτιδήποτε άλλο προκύψει. Ακόμη, διαθέτει μεγάλο χώρο ντεπό για κοντέινερ, για την ασφαλή αποθήκευσή τους. Παρέχει επίσης τη δυνατότητα ενοικίασης ή πώλησης κοντέινερ, ανάλογα με την ανάγκη του πελάτη.

Παράλληλα προσφέρει εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες Logistics, επενδύοντας συγχρόνως σε νέες τεχνολογίες στα Logistics συστήματα, στην τεχνογνωσία και την κατάρτιση. Σχετικά με τις νέες εγκαταστάσεις στη Β’ ΒΙ.ΠΕ Βόλου έχουν συνολική έκταση 34 στρέμματα, εκ των οποίων τα 6 στρέμματα είναι αποθήκες και τα 900 τ.μ γραφεία.

Οι ιδιοκτήτες της εταιρείας Ζήσης (αριστερά) και Δημήτρης Ντελόπουλος εργάζονται καθημερινά για την ευημερία και την περαιτέρω ανάπτυξή της.
PreviousNext