Τροχοί & TIR

Εξαγορά έκπληξη

Στο ενδεχόμενο ενός άτακτου Brexit θα πρέπει κανείς να αναζητήσει τους λόγους της εξαγοράς της γνωστής στους διεθνομεταφορείς βρετανικής ναυτιλιακής εταιρείας P&O Ferries και P&O Ferrymaster
Παρασκευή 22/02/2019 - 10:57
Κοινοποίηση στα Social Media
Εκτός από το Καλαί τα πλοία της P&O ταξιδεύουν καθημερινά προς το Ρότερνταμ της Ολλανδίας και το Zeebrugge του Βελγίου.
Εκτός από το Καλαί τα πλοία της P&O ταξιδεύουν καθημερινά προς το Ρότερνταμ της Ολλανδίας και το Zeebrugge του Βελγίου.

Στο ενδεχόμενο ενός άτακτου Brexit θα πρέπει κανείς να αναζητήσει τους λόγους της εξαγοράς της γνωστής στους διεθνομεταφορείς βρετανικής ναυτιλιακής εταιρείας P&O Ferries και P&O Ferrymasters από τον κολοσσό DP World που εδρεύει στο Ντουμπάι.

Η DP World είναι από τους μεγαλύτερους στον κόσμο διαχειριστές λιμένων με δραστηριότητα στην Ευρώπη, Ανατολική Ασία και Αμερική. Το τίμημα της εξαγοράς της P&O Ferries ανήλθε στα 421 εκατομμύρια δολάρια.

Η βρετανική ναυτιλιακή εταιρεία διαθέτει ένα μεγάλο στόλο πλοίων, συνδέοντας το Ντόβερ με το Καλαί και αντίστροφα, πραγματοποιώντας καθημερινά 23 δρομολόγια. Εκατοντάδες είναι οι νταλίκες και τα ασυνόδευτα ρυμουλκούμενα που χρησιμοποιούν τα φέρρυ της P&O με προορισμό το Ηνωμένο Βασίλειο και ανάμεσά τους αρκετά ελληνικά. Εκτός από το Καλαί τα πλοία της P&O ταξιδεύουν καθημερινά προς το Ρότερνταμ της Ολλανδίας και το Zeebrugge του Βελγίου.

 

Εκατοντάδες είναι οι νταλίκες και τα ασυνόδευτα ρυμουλκούμενα που χρησιμοποιούν τα φέρρυ της P&O με προορισμό το Ηνωμένο Βασίλειο και ανάμεσά τους αρκετά ελληνικά.
PreviousNext