Τροχοί & TIR

Born to Lose …Live to Win

Ο θαυμασμός και η λατρεία των ανθρώπων για κάποιους καλλιτέχνες και γενικότερα για δημόσια πρόσωπα, εκδηλώνεται με διάφορους τρόπους από τους θαυμαστές τους. Ορισμένοι κάνουν τατουάζ στο σώμα τους,
από Παύλος Μαυρομύτης | Δευτέρα 01/04/2019 - 02:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Τενόρια, προβόλια και φωτεινή επιγραφή στο επάνω μέρος του τράκτορα.
Τενόρια, προβόλια και φωτεινή επιγραφή στο επάνω μέρος του τράκτορα.

Ο θαυμασμός και η λατρεία των ανθρώπων για κάποιους καλλιτέχνες και γενικότερα για δημόσια πρόσωπα, εκδηλώνεται με διάφορους τρόπους από τους θαυμαστές τους. Ορισμένοι κάνουν τατουάζ στο σώμα τους, άλλοι κολλάνε αφίσες στους τοίχους των δωματίων τους, ενώ τα τελευταία χρόνια η συγκεκριμένη μόδα έχει έρθει και στον κόσμο του φορτηγού. Με ποιο τρόπο; Μα φυσικά με τις υπέροχες αερογραφίες που κοσμούν την εξωτερική πλευρά της καμπίνας και άλλα μέρη του φορτηγού.

Ο κάθε ιδιοκτήτης έχει διαφορετικό γούστο, οπότε, τα σχέδια των αερογραφιών ποικίλουν, από εξωτικά τοπία και σήματα φορτηγών μέχρι ηθοποιούς και τραγουδιστές. Η άποψή μας σχετικά με την αερογραφία είναι γνωστή. Είμαστε υπέρ για δύο βασικούς λόγους. Πρώτον, ένα εντυπωσιακό σχέδιο δεν περνάει από πουθενά απαρατήρητο και τραβά όλα τα βλέμματα επάνω του, οδηγών και μη. Δεύτερον, το φορτηγό αποκτά τη δική του ξεχωριστή ταυτότητα και πλέον χαρακτηρίζεται από την αερογραφία. Βέβαια πριν την κάνετε πρέπει να σκεφτείτε καλά το θέμα της, καθώς για να σβηστεί η αερογραφία και να βαφτεί ξανά το φορτηγό, απαιτούνται αρκετά χρήματα.

Στον Lemmy του Ασπροπύργου

Οι συστάσεις για τη μεταφορική Contlift του Δημήτρη Κόντου είναι περιττές. Όλοι γνωρίζουμε τον στόλο του ο οποίος αποτελείται από τα καλύτερα Supertrucks της χώρας μας. Τα αυτοκίνητά του είναι βιτρίνα όχι μόνο για τους ελληνικούς δρόμους αλλά και για τους ευρωπαϊκούς. Το στήσιμο και το design επιμελείται ο Δημήτρης με τον γιο του Κωνσταντίνο βάζοντας στο καθένα τη δική τους πινελιά. Επίσης, περιττές είναι οι συστάσεις και για το διάσημο πρόσωπο της αερογραφίας, τον γνωστό Άγγλο μπασίστα, τραγουδιστή και συνθέτη Ίαν Φρέιζερ Κίλμιστερ, γνωστό ως Lemmy. Ήταν ιδρυτικό μέλος του heavy metal συγκροτήματος Motorhead και στο ενεργητικό του είχε πολλές επιτυχίες τραγουδιών.

Στις 28 Δεκεμβρίου 2015, σε ηλικία 70 χρονών, το άστρο του Lemmy έσβησε βυθίζοντας στο πένθος τους θαυμαστές του. Προς τιμήν του, ο Δημήτρης Κόντος, επέλεξε για αερογραφία στην πλάτη του FH, το πρόσωπο του καταξιωμένου καλλιτέχνη, την οποία σχεδίασε ο Γιώργος Λάιτμερ. Αγέρωχος, όπως πάντα, φορώντας το χαρακτηριστικό καπέλο με τη νεκροκεφαλή σε καθηλώνει με τη ματιά του. Στο κάτω μέρος αναφέρεται η λέξη Respect η οποία μας βρίσκει σύμφωνους. Σεβασμός για τον καλλιτέχνη αλλά και για τη ρεαλιστική απεικόνιση του Lemmy στην αερογραφία.

Συνεχίζοντας τη φωτογράφιση θα σταθούμε στα έξτρα που έχουν τοποθετηθεί στο FH, όπως τις όρθιες χρωμιωμένες εξατμίσεις, τα προβόλια, τις μαρκίζες με τα φώτα λεντ καθώς επίσης τις μίνι αερογραφίες με την τράπουλα.

Θα κλείσουμε με το σλόγκαν που εισήγαγε ο Lemmy στην παγκόσμια σκηνή της μουσικής. Γεννήθηκα για να χάσω…ζω για να νικώ…  

Ο Lemmy του Ασπροπύργου. Respect!
PreviousNext