Ο θαυμασμός και η λατρεία των ανθρώπων για κάποιους καλλιτέχνες και γενικότερα για δημόσια πρόσωπα, εκδηλώνεται με διάφορους τρόπους από τους θαυμαστές τους. Ορισμένοι κάνουν τατουάζ στο σώμα τους, άλλοι κολλάνε αφίσες στους τοίχους των δωματίων τους, ενώ τα τελευταία χρόνια η συγκεκριμένη μόδα έχει έρθει και στον κόσμο του φορτηγού.

Με ποιο τρόπο; Μα φυσικά με τις υπέροχες αερογραφίες που κοσμούν την εξωτερική πλευρά της καμπίνας και άλλα μέρη του φορτηγού. Ο κάθε ιδιοκτήτης έχει διαφορετικό γούστο, οπότε, τα σχέδια των αερογραφιών ποικίλουν, από εξωτικά τοπία και σήματα φορτηγών μέχρι ηθοποιούς και τραγουδιστές. Η άποψή μας σχετικά με την αερογραφία είναι γνωστή. Είμαστε υπέρ για δύο βασικούς λόγους. Πρώτον, ένα εντυπωσιακό σχέδιο δεν περνάει από πουθενά απαρατήρητο και τραβά όλα τα βλέμματα επάνω του, οδηγών και μη. Δεύτερον, το φορτηγό αποκτά τη δική του ξεχωριστή ταυτότητα και πλέον χαρακτηρίζεται από την αερογραφία. Βέβαια πριν την κάνετε πρέπει να σκεφτείτε καλά το θέμα της, καθώς για να σβηστεί η αερογραφία και να βαφτεί ξανά το φορτηγό, απαιτούνται αρκετά χρήματα.

Οι συστάσεις για τη μεταφορική Contlift του Δημήτρη Κόντου είναι περιττές. Όλοι γνωρίζουμε τον στόλο του ο οποίος αποτελείται από τα καλύτερα Supertrucks της χώρας μας. Τα αυτοκίνητά του είναι βιτρίνα όχι μόνο για τους ελληνικούς δρόμους αλλά και για τους ευρωπαϊκούς. Το στήσιμο και το design επιμελείται ο Δημήτρης με τον γιο του Κωνσταντίνο βάζοντας στο καθένα τη δική τους πινελιά.

Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος Απριλίου (372) του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR που κυκλοφορεί στα περίπτερα Ελλάδας και Κύπρου.