Τροχοί & TIR

DKV BOX EUROPE: Έγκριση για τη Γερμανία

Το DKV BOX EUROPE -μέσω του οποίου μελλοντικά θα μπορούν να τιμολογούνται οι διελεύσεις όλων των διοδίων της Ευρώπης- εγκρίθηκε και για τη Γερμανία. Η έγκριση υποβλήθηκε για τελική επικύρωση από την
Παρασκευή 12/04/2019 - 12:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Το DKV BOX EUROPE -μέσω του οποίου μελλοντικά θα μπορούν να τιμολογούνται οι διελεύσεις όλων των διοδίων της Ευρώπης- εγκρίθηκε και για τη Γερμανία.

Η έγκριση υποβλήθηκε για τελική επικύρωση από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Μεταφοράς Εμπορευμάτων της χώρας. Στη Γερμανία, δοκιμάστηκε κάθε μέρος στην αλυσίδα της διαδικασίας, από τη λειτουργία του ίδιου του DKV BOX EUROPE -μέσω της εγκατάστασης και της συμπεριφοράς του κατά τη λειτουργία- μέχρι τη σωστή μετάδοση δεδομένων και τη χρέωση.

Στο μεταξύ, υπό εξέλιξη βρίσκεται και η δοκιμή του DKV BOX EUROPE σε κανονικές συνθήκες για το αυστριακό σύστημα διοδίων. Υπενθυμίζεται, πως το Δεκέμβριο του 2018 εγκρίθηκε η χρήση στους βελγικούς αυτοκινητόδρομους και τις εθνικές οδούς. Σημειώνεται πως, η DKV Euro Service είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους στη βιομηχανία αποθήκευσης και μεταφορών για πάνω από 80 χρόνια, παρέχοντας μία πληθώρα υπηρεσιών για τη μεγιστοποίηση και έλεγχο των εμπορικών στόλων σε ολόκληρη την Ευρώπη, από την εξυπηρέτηση χωρίς μετρητά σε πάνω από 70.000 σημεία αποδοχής μέχρι την τιμολόγηση των διοδίων και την επιστροφή ΦΠΑ.

Η DKV είναι μέλος του DKV MOBILITY SERVICES GROUP με πάνω από 1.000 εργαζόμενους. Το 2018, ο Όμιλος είχε τζίρο 8,6 δισ. ευρώ και δραστηριοποιείται σε 42 χώρες. Με πάνω από 3,7 εκ. κάρτες DKV και συσκευές διοδίων σε χρήση από περισσότερους από 200.000 πελάτες. Το 2018 η κάρτα DKV βραβεύτηκε συνεχόμενα για 14η φορά ως η καλύτερη κάρτα καυσίμου και υπηρεσιών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.dkveuroservice.com

PreviousNext