Τροχοί & TIR

Thermo King: Διανομές τροφίμων με μηδενικούς ρύπους

Η Thermo King συνεργάστηκε με την ισπανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ, Mercadona, για τη δημιουργία ενός πλήρως ηλεκτρικού βαν με ψυκτικό θάλαμο, το οποίο πραγματοποιεί εδώ και λίγο καιρό μηδενικών ρύπων
Δευτέρα 24/06/2019 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Thermo King συνεργάστηκε με την ισπανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ, Mercadona, για τη δημιουργία ενός πλήρως ηλεκτρικού βαν με ψυκτικό θάλαμο, το οποίο πραγματοποιεί εδώ και λίγο καιρό μηδενικών ρύπων διανομές τροφίμων στη Βαλένθια.

Το νέο όχημα διανομών είναι το κινέζικο ηλεκτρικό βαν Maxus EV80 που φέρει τη μονάδα πολλαπλών θερμοκρασιών της Thermo King, η οποία είναι ικανή να ψύχει και να διατηρεί τα επίπεδα θερμοκρασίας που έχουν ρυθμιστεί για τα τρία ξεχωριστά διαμερίσματα του θαλάμου, στα οποία τοποθετούνται φρέσκα, κατεψυγμένα και προϊόντα συντήρησης αντίστοιχα. Το όχημα έχει τη δυνατότητα να εκτελεί επτά ηλεκτρονικές παραγγελίες ανά ταξίδι.

«Διαθέτουμε τη μεγαλύτερη γκάμα λύσεων μηδενικών και χαμηλών εκπομπών σε όλα τα τμήματα της αγοράς και συνεχίζουμε να επενδύουμε σε καινοτομίες που θα βοηθήσουν τους πελάτες μας να πληρούν τις προδιαγραφές του νόμου, να ελέγχουν το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας και την υπολειμματική τους αξία, να αυξάνουν την αποδοτικότητα, αλλά και να επιτυγχάνουν σημαντικούς στόχους βιωσιμότητας», δήλωσε σχετικά ο αντιπρόεδρος της Thermo King στην Ευρώπη, κ. Pauli Johannesen.

PreviousNext