Η εταιρία MED Truck & Bus ΑΕ του Ομίλου Παπαδάκη έλαβε την έγκριση από την Daimler AG, ως εξουσιοδοτημένου παρόχου υπηρεσιών Service και Ανταλλακτικών για λεωφορεία Mercedes-Benz και Setra καθώς και για Mercedes-Benz vans.

«Ο Όμιλος Παπαδάκη, με προγραμματισμό και σχέδιο προχωράει σταθερά σε κινήσεις που θα ωφελήσουν περαιτέρω τους επαγγελματίες αυτοκινητιστές. Επενδύει, πέρα από την εξαιρετική παρουσία στις πωλήσεις νέων και μεταχειρισμένων λεωφορείων και στη συνεχή βελτίωση του τμήματος After Sales για να εξυπηρετήσει τους όλο και περισσότερους πελάτες που μας εμπιστεύονται», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Ομίλου.

Τη σύμβαση υπέγραψαν στις 21 Ιουνίου (φωτό) στην έδρα της Mercedes-Benz Hellas στην Κηφισιά, ο Πρόεδρος του Ομίλου Παπαδάκη κ. Κώστας Γ. Παπαδακης (δεξιά του κ. Καλλίγερου) και o Διευθύνων Σύμβουλος κ. Κωσταντίνος Η. Παπαδάκης, παρουσία του Διευθυντή του Τμήματος Συνεργείου (After Sales Division) του Ομίλου κ. Κώστα Γκανάτσιου (άκρη αριστερά). Από την πλευρά της Mercedes-Benz Hellas παρευρέθησαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Hellas, κ. Ιωάννης Καλλίγερος (σε χειραψία με τον κ. Κωνσταντίνο Η. Παπαδάκη) και τα στελέχη της Mercedes-Benz Hellas Αλέξανδρος Βογιατζής (Network Development & Training Senior Manager), Αδαμαντία Πλαρινού (Authorized Dealer Network Development), Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος (After Sales Area Manager) και Νικόλαος Σεισόπουλος (Customer Services Sales & Marketing Senior Manager).

Το νέο υπερσύγχρονο εξουσιοδοτημένο συνεργείο του ομίλου Παπαδάκη στην Ελευσίνα περιλαμβάνει χώρους υποδοχής, φιλοξενίας και αναμονής των πελατών, αίθουσα εκπαιδευτικών σεμιναρίων, τμήμα γραφείων προϊσταμένων και ελέγχου των παρεχόμενων υπηρεσιών, αποθήκη ανταλλακτικών με εφαρμογή διαρκούς παρακολούθησης του στοκ, van με ειδικό εξοπλισμό για την παροχή βοήθειας στο δρόμο ή στο ντεπό του πελάτη κ.α.

Διαβάστε περισσότερα στο τεύχους Ιουλίου (375) του Τ&Τ που κυκλοφορεί στα περίπτερα Ελλάδας και Κύπρου.