Τροχοί & TIR

Τώρα service & ανταλλακτικά Mercedes-Benz & Setra και στον Όμιλο Παπαδάκη

Η εταιρία MED Truck & Bus ΑΕ του Ομίλου Παπαδάκη έλαβε την έγκριση από την Daimler AG, ως εξουσιοδοτημένου παρόχου υπηρεσιών Service και Ανταλλακτικών για λεωφορεία Mercedes-Benz και Setra καθώς
Τετάρτη 03/07/2019 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η εταιρία MED Truck & Bus ΑΕ του Ομίλου Παπαδάκη έλαβε την έγκριση από την Daimler AG, ως εξουσιοδοτημένου παρόχου υπηρεσιών Service και Ανταλλακτικών για λεωφορεία Mercedes-Benz και Setra καθώς και για Mercedes-Benz vans.

«Ο Όμιλος Παπαδάκη, με προγραμματισμό και σχέδιο προχωράει σταθερά σε κινήσεις που θα ωφελήσουν περαιτέρω τους επαγγελματίες αυτοκινητιστές. Επενδύει, πέρα από την εξαιρετική παρουσία στις πωλήσεις νέων και μεταχειρισμένων λεωφορείων και στη συνεχή βελτίωση του τμήματος After Sales για να εξυπηρετήσει τους όλο και περισσότερους πελάτες που μας εμπιστεύονται», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Ομίλου.

Το συνεργείο

Το νέο υπερσύγχρονο εξουσιοδοτημένο συνεργείο του ομίλου Παπαδάκη στην Ελευσίνα περιλαμβάνει χώρους υποδοχής, φιλοξενίας και αναμονής των πελατών, αίθουσα εκπαιδευτικών σεμιναρίων, τμήμα γραφείων προϊσταμένων και ελέγχου των παρεχόμενων υπηρεσιών, αποθήκη ανταλλακτικών με εφαρμογή διαρκούς παρακολούθησης του στοκ, van με ειδικό εξοπλισμό για την παροχή βοήθειας στο δρόμο ή στο ντεπό του πελάτη κ.α.

«Το βασικό πλεονέκτημα του συνεργείου μας είναι η πλήρης εξυπηρέτηση του πελάτη με μια μόνο στάση – one stop service- αναγνωρίζοντας τη σημασία που έχει ο χρόνος για τον ιδιοκτήτη του λεωφορείου», ανέφερε σχετικά ο κ. Κώστας Παπαδάκης και πρόσθεσε: «Αυτό σημαίνει ότι δημιουργήσαμε ξεχωριστά τμήματα για τον έλεγχο των κλιματιστικών και των ηλεκτρικών, πέρα βέβαια από τον μηχανολογικό έλεγχο και τις επισκευές που γίνονται στο λάκκο. Παράλληλα, λειτουργούμε και ένα σύγχρονο φανοποιείο με τον κατάλληλο εξοπλισμό καθώς και φούρνο βαφής λεωφορείων με όλες τις προβλεπόμενες εγκαταστάσεις».

Απαντώντας σε σχετική ερώτησή μας, ο κ. Παπαδάκης είπε ότι την περίοδο αυτή η εταιρεία επενδύει ταυτόχρονα και στη δημιουργία μεγάλου στοκ ανταλλακτικών για κάθε μάρκα και μοντέλο ενώ ήδη έχει εγκατασταθεί πρόγραμμα Η/Υ συνεχούς ενημέρωσης μεταξύ του συνεργείου και του κατασκευαστή για τους κωδικούς των ανταλλακτικών, παράλληλα με τις οδηγίες για την τοποθέτησή τους κ.α.

Μετά και την παραπάνω εξουσιοδότηση, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Ελευσίνα, ο Όμιλος Παπαδάκη προσφέρει υπηρεσίες after sales για τις μάρκες ΜΑΝ φορτηγά και λεωφορεία, Neoplan, λεωφορεία Mercedes-Benz και Setra καθώς και Mercedes-Benz Vans.

PreviousNext