Τροχοί & TIR

Το νέο Actros στο Safety Weekend, 28-29 Σεπτεμβρίου

Το μέλλον της μεταφοράς μεγάλων αποστάσεων, το νέο Actros, θα είναι στο Safety Weekend, 28-29 Σεπτεμβρίου της Mercedes-Benz, στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων. Το πρώτο όχημα παραγωγής στον κόσμο που
Δευτέρα 05/08/2019 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Το μέλλον της μεταφοράς μεγάλων αποστάσεων, το νέο Actros, θα είναι στο Safety Weekend, 28-29 Σεπτεμβρίου της Mercedes-Benz, στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων.

Το πρώτο όχημα παραγωγής στον κόσμο που είναι εξοπλισμένο με το πρωτοποριακό, άριστης αεροδυναμικής σύστημα MirrorCam, με κάμερες αντί για κοινούς, εξωτερικούς καθρέπτες. Μία δήλωση τεχνολογικής υπεροχής της Mercedes-Benz, με ένα μοναδικό «πακέτο» υπερεξελιγμένων τεχνολογιών υποβοήθησης οδήγησης, ενεργητικής ασφάλειας, αξιοπιστίας και αποδοτικότητας.

Μία τεχνολογική υπερπαραγωγή, με καινοτομίες όπως το σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης Active Drive Assist, και το πρώτο προγνωστικό σύστημα PPC Interurban που για πρώτη φορά «διαβάζει» και το επαρχιακό οδικό δίκτυο. Ελάτε να δείτε από κοντά όλες τις πρεμιέρες συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας του νέου Actros, για το οποίο άνοιξε ήδη το βιβλίο παραγγελιών στην Ελλάδα.

PreviousNext