Τροχοί & TIR

Παραδίδει τα ψώνια σας στο ψυγείο

Την υπηρεσία «Walmart InHome» δημιουργεί η μεγάλη αλυσίδα πολυκαταστημάτων, Walmart, προκειμένου να ξεκινήσει από το ερχόμενο φθινόπωρο να παραδίδει τρόφιμα απευθείας στο ψυγείο των πελατών της, που
Πέμπτη 29/08/2019 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Την υπηρεσία «Walmart InHome» δημιουργεί η μεγάλη αλυσίδα πολυκαταστημάτων, Walmart, προκειμένου να ξεκινήσει από το ερχόμενο φθινόπωρο να παραδίδει τρόφιμα απευθείας στο ψυγείο των πελατών της, που ζουν στο Πίτσμπουργκ, στο Κάνσας Σίτι και στο Βέρο Μπιτς της Φλόριντα.

Η βασική διαφορά σε σχέση με ό,τι έχουμε δει μέχρι στιγμής, είναι πως οι εν λόγω πελάτες δεν θα βρίσκονται καν στο σπίτι τους! Για να γίνει εφικτό κάτι τέτοιο, οι διανομείς θα πρέπει να έχουν τη συγκατάθεση των ιδιοκτητών σε πραγματικό χρόνο, πριν μπουν στο σπίτι τους. Αυτό θα γίνεται μέσω μιας ειδικής εφαρμογής που δημιουργήθηκε για αυτό τον σκοπό.

Στη συνέχεια, οι υπάλληλοι της Walmart φέροντας φορητές κάμερες, θα καταφθάνουν με βαν της εταιρείας και θα ξεπακετάρουν τα τρόφιμα στις κουζίνες των πελατών που νωρίτερα είχαν δώσει τη συναίνεσή τους. Οι πελάτες θα είναι σε θέση να παρακολουθήσουν εξ αποστάσεως την πρόοδο της παράδοσης μέσω της φορητής κάμερας του υπαλλήλου, ενώ μπορούν να επιλέξουν να παραδοθούν τα τρόφιμα στο γκαράζ τους και όχι στην κουζίνα.

Επιπλέον, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να αφήσουν στον οδηγό επιστρεφόμενα είδη π.χ. κενά μπουκάλια, ώστε να τα επιστρέψει εκείνος στο κατάστημα. Οι ιθύνοντες του Walmart φιλοδοξούν πως η νέα υπηρεσία θα συμβάλει στη μείωση των εξόδων της εταιρείας, μέσω της ομαδοποίησης των παραδόσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, καθώς και οι χρεώσεις της νέας υπηρεσίας, θα ανακοινωθούν λίγο πριν την επίσημη έναρξη.

PreviousNext