Τροχοί & TIR

«Η μεταμόρφωση που επίκειται»

Ο 55χρονος Ολλανδός, Eric-Mark Huitema, είναι ο νέος Γενικός Διευθυντής της Ένωσης Ευρωπαίων Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (ACEA), παίρνοντας τη θέση του Erik Jonnaert, ο οποίος μετά από έξι χρόνια αφήν
Τρίτη 08/10/2019 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Ο 55χρονος Ολλανδός, Eric-Mark Huitema, είναι ο νέος Γενικός Διευθυντής της Ένωσης Ευρωπαίων Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (ACEA), παίρνοντας τη θέση του Erik Jonnaert, ο οποίος μετά από έξι χρόνια αφήνει το «τιμόνι» της ένωσης, που εκπροσωπεί 15 μεγάλους κατασκευαστές αυτοκινήτων, φορτηγών και λεωφορείων της Ευρώπης.

Σημειώνεται πως ο κος Huitema ξεκινάει την καριέρα του στην ACEA αφήνοντας μια διευθυντική θέση στην ΙΒΜ (Global Smarter Transportation Leader), ενώ νωρίτερα εργαζόταν στον τομέα της πληροφορικής μεγάλων εταιρειών. «Καθώς το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας είναι συνδεδεμένο και ψηφιακό, η προϋπηρεσία του κου Huitema θα μας βοηθήσει στη μεγάλη μεταμόρφωση που επίκειται», τόνισε ο Πρόεδρος της ACEA και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του PSA Group, Carlos Tavares. «Πρόκειται για μια πραγματικά συναρπαστική στιγμή να ηγείται κανείς στην ένωση. Ανυπομονώ να παίξω το ρόλο μου για να βοηθήσω τον κλάδο να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι διατηρεί την ηγετική του θέση στην παγκόσμια σκηνή», δήλωσε ο Eric-Mark Huitema.

PreviousNext