Τροχοί & TIR

Thermo King: Νέα αντλία θερμότητας για ηλεκτρικά

Μεγαλύτερη θερμαντική ισχύ έως και κατά 26% και αυξημένη αποδοτικότητα μέχρι και κατά 33% (ανάλογα με τις συνθήκες λειτουργίας), υπόσχεται η νέα γενιά (MkII) της ηλεκτρικής αντλίας θερμότητας Thermo
Κυριακή 29/12/2019 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Μεγαλύτερη θερμαντική ισχύ έως και κατά 26% και αυξημένη αποδοτικότητα μέχρι και κατά 33% (ανάλογα με τις συνθήκες λειτουργίας), υπόσχεται η νέα γενιά (MkII) της ηλεκτρικής αντλίας θερμότητας Thermo King Athenia, η οποία απευθύνεται σε ηλεκτρικά και υβριδικά λεωφορεία.

Οι μονάδες που ανήκουν στη νέα γενιά της γκάμας «Athenia» της εταιρείας, διαθέτουν μεγαλύτερο εξωτερικό πηνίο, ψύξη μπαταριών, επιλογή θέρμανσης και βελτιστοποιημένο σύστημα ελέγχου. Στο μεταξύ, η Thermo King παρουσίασε πρόσφατα το νέο -ελαφρύτερο- σύστημα κλιματισμού (TDD) για διώροφα λεωφορεία, τα οποία γίνονται όλο και πιο δημοφιλή στην Ευρώπη. Σημειώνεται, πως οι εν λόγω μονάδες διαθέτουν ένα νέο ηλεκτροστατικό φίλτρο αέρα, το οποίο επιτρέπει τη διήθηση μικρότερων σωματιδίων και την επέκταση του διαστήματος καθαρισμού του φίλτρου έως και κατά 10 φορές.

PreviousNext