Τροχοί & TIR

Ηλεκτρική ψυκτική μονάδα Thermo King

Η πλήρως ηλεκτρική ψυκτική μονάδα Ε-200 της Thermo King, κερδίζει συνεχώς νέους πελάτες – επιχειρήσεις διανομής νωπών προϊόντων – όπως πρόσφατα και η σουηδική εταιρεία διανομών κατ’ οίκον, MatHem.se
Σάββατο 15/02/2020 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Η σουηδική εταιρεία διανομών κατ’ οίκον, MatHem.se, τοποθέτησε την ηλεκτρική ψυκτική μονάδα Thermo King Ε-200 σε όλα τα νέα οχήματα του στόλου της.
Η σουηδική εταιρεία διανομών κατ’ οίκον, MatHem.se, τοποθέτησε την ηλεκτρική ψυκτική μονάδα Thermo King Ε-200 σε όλα τα νέα οχήματα του στόλου της.

Η πλήρως ηλεκτρική ψυκτική μονάδα Ε-200 της Thermo King, κερδίζει συνεχώς νέους πελάτες – επιχειρήσεις διανομής νωπών προϊόντων – όπως πρόσφατα και η σουηδική εταιρεία διανομών κατ’ οίκον, MatHem.se, η οποία τοποθέτησε το συγκεκριμένο «μηχανάκι» σε όλα τα νέα οχήματα του στόλου της.

Οι υπεύθυνοι της εν λόγω εταιρείας αναζητούσαν μια συσκευή, η οποία θα τους επέτρεπε να διατηρούν δύο ψυκτικές ζώνες στα οχήματά τους, μία για ψύξη και μία για κατάψυξη. Επιπλέον, επιθυμούσαν να αφαιρέσουν τον παλιό αυτόνομο καταψύκτη, η αντικατάσταση του οποίου με τη νέα «plug-and-play» συσκευή της Thermo King, επέφερε μείωση του βάρους κατά 80 κιλά, αυξάνοντας συνεπακόλουθα το ωφέλιμο φορτίο του οχήματος και μειώνοντας την κατανάλωσή του.

Στο μεταξύ, βασικό πλεονέκτημα της ηλεκτρικής μονάδας Ε-200, είναι πως φέρει μια επιπλέον αυτόνομη μπαταρία που επιτρέπει τη διατήρηση της ψύξης όταν ο οδηγός σταματά το όχημα για μια παράδοση, όταν κάνει το διάλειμμά του ή στις περιπτώσεις που απαιτείται να σβήσει τον κινητήρα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Σημειώνεται, πως σε αντίθεση με τις τυπικές ψυκτικές μονάδες που είναι σχεδιασμένες για κινητήρες εσωτερικής καύσης, η E-200 έχει σταθερή απόδοση ανεξάρτητα από τους κινητήρες των οχημάτων και τα συναφή κινούμενα μέρη. Επιπλέον, μπορεί να τοποθετηθεί τόσο σε ηλεκτρικά όσο και σε συμβατικά οχήματα και παράλληλα είναι συμβατή με τα συστήματα «start-stop» των βαν, που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση καυσίμου.

PreviousNext