Τροχοί & TIR

Τα MAN TGX της «Μπουντεσλίγκα»

Με τις «εμφανίσεις» πέντε γνωστών ομάδων του γερμανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, «ντύνει» το TGX η ΜΑΝ, δημιουργώντας εντυπωσιακά μοντέλα περιορισμένης έκδοσης. Λόγος γίνεται για τα FC Bayern Edit
Πέμπτη 13/02/2020 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Με τις «εμφανίσεις» πέντε γνωστών ομάδων του γερμανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, «ντύνει» το TGX η ΜΑΝ, δημιουργώντας εντυπωσιακά μοντέλα περιορισμένης έκδοσης.

Λόγος γίνεται για τα FC Bayern Edition, Borussia Dortmund Edition, Borussia Mönchengladbach Edition, VfL Wolfsburg Edition και HSV Edition. Οι εν λόγω τράκτορες εξοπλίζονται με Euro 6d κινητήρες απόδοσης έως και 640 ίππων, την ευρύχωρη καμπίνα XXL, το αεροδυναμικό πακέτο της μάρκας και πλευρικά πάνελ.

Εξωτερικά φέρουν την απόχρωση που ταιριάζει στην κάθε ποδοσφαιρική ομάδα, με τη μορφή τους να κοσμούν ευμεγέθη αυτοκόλλητα γραφικά με τα σήματα της κάθε μίας, τα οποία κάνουν τα φορτηγά να ξεχωρίζουν από μακριά από τα «κανονικά» MAN TGX.

Ιδιαίτερα προσεγμένα είναι και τα εσωτερικά των σπέσιαλ αυτών φορτηγών, τα οποία προσφέρουν όλες τις ανέσεις στους οδηγούς τους. Σημειώνεται, πως κάθε MAN TGX Football Edition έρχεται με ένα premium πακέτο οδηγού, που περιλαμβάνει μια επιλογή από εκπλήξεις από τον αντίστοιχο ποδοσφαιρικό σύλλογο.

PreviousNext