Τροχοί & TIR

Να μας ζήσει το ζεύγος Στίνη…

«Θα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά μας να παρευρεθείτε στο γάμο μας που θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι», έγραφε το προσκλητήριο του Χρήστου Στίνη και της Βάσως Καρρά. Και πράγματι,
Σάββατο 08/02/2020 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Οι νεόνυμφοι λαμπεροί και χαμογελαστοί στην ομορφότερη ημέρα της ζωής τους.
Οι νεόνυμφοι λαμπεροί και χαμογελαστοί στην ομορφότερη ημέρα της ζωής τους.

«Θα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά μας να παρευρεθείτε στο γάμο μας που θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι», έγραφε το προσκλητήριο του Χρήστου Στίνη και της Βάσως Καρρά.

Και πράγματι, ήταν όλοι εκεί. Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι για να τιμήσουν τους νεόνυμφους και να περάσουν μαζί τους αξέχαστες στιγμές. Το δικό τους «παρών» στο γάμο έδωσαν και τα φορτηγά του Χρήστου, αστραφτερά, στολισμένα και με τους οδηγούς τους να δίνουν ευχάριστο τόνο, με αναμμένα προβόλια και δυνατά κορναρίσματα.

Το κονβόι των φορτηγών διέσχισε κεντρικούς δρόμους από την Αθήνα μέχρι το Καβούρι, ξεσηκώνοντας τα πάντα στο πέρασμά του. Ευχόμαστε στον Χρήστο και τη Βάσω «Βίον Ανθόσπαρτον» και να είναι πάντα ευτυχισμένοι. Στους κουμπάρους Ευστάθιο και Αρετή Μπαζιώτη πάντα άξιοι και στους συναδέλφους του γαμπρού να είναι καλοτάξιδοι.

Το ΜΑΝ, επικεφαλής του κονβόι, με κατεύθυνση την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι. Ο Χρήστος Στίνης με το αγαπημένο του φορτηγό.

Στο ίδιο τεύχος #382

Διαβάστε επίσης

PreviousNext