Τροχοί & TIR

Ανταλλακτικά LCV από τη ZF

Εμπλουτίζει τη γκάμα προϊόντων, αξεσουάρ και ανταλλακτικών που προσφέρει η ZF Aftermarket μέσω της θυγατρικής της εταιρείας Lemförder, για τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα. Συγκεκριμένα, η εταιρεία λ
Παρασκευή 24/04/2020 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Εμπλουτίζει τη γκάμα προϊόντων, αξεσουάρ και ανταλλακτικών που προσφέρει η ZF Aftermarket μέσω της θυγατρικής της εταιρείας Lemförder, για τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία λανσάρει μια ολοκληρωμένη γκάμα εξαρτημάτων πλαισίου για το Volkswagen T5, συμπεριλαμβανομένων των βραχιόνων ελέγχου των συστημάτων ανάρτησης και διεύθυνσης, των αντιστρεπτικών δοκών και των ελαστικών μεταλλικών στηριγμάτων.

Στο μεταξύ, η ZF Aftermarket συνεχίζει να εμπλουτίζει τη γκάμα προϊόντων της που αφορούν σε LCV μοντέλα. Οι νέες προσθήκες στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνουν εξαρτήματα για τους άξονες και το σύστημα διεύθυνσης των Ford Transit και Tourneo Custom.

Επιπλέον, διατίθεται η κατευθυντήρια ράβδος του τιμονιού των Citroën Jumpy, Peugeot Expert και Toyota Proace, όπως και η βάση του οπίσθιου άξονα για τα VW T5 / T6 και το Crafter, για το οποίο προσφέρονται και μέρη του εμπρόσθιου άξονα. Ακόμα, διατίθενται ο εμπρόσθιος βραχίονας ελέγχου και ο άξονας διεύθυνσης των Renault Kangoo και Mercedes-Benz Citan.

PreviousNext