Τροχοί & TIR

Αντικλεπτικό WABCO για τρέιλερ

«Detector» (ανιχνευτής) ονομάζεται το αναβαθμισμένο αντικλεπτικό σύστημα για τρέιλερ, που δημιούργησε η WABCO σε συνεργασία με τη βέλγικη εταιρεία Sioen Industries. Η τελευταία εξέλιξε την τεχνολογί
Σάββατο 06/06/2020 - 18:00
Κοινοποίηση στα Social Media

«Detector» (ανιχνευτής) ονομάζεται το αναβαθμισμένο αντικλεπτικό σύστημα για τρέιλερ, που δημιούργησε η WABCO σε συνεργασία με τη βέλγικη εταιρεία Sioen Industries.

Η τελευταία εξέλιξε την τεχνολογία της που ονομάζει «Dynatex PROTECTOR» και είναι ένα ηλεκτρικά αγώγιμο υλικό, το οποίο τοποθετείται σε στρώσεις πάνω σε διάφορα σημεία του μουσαμά και στην πίσω πόρτα του ρυμουλκούμενου. Τυχόν παραβίαση γίνεται αμέσως αντιληπτή από τον ανιχνευτή.

Η διαχείριση του εν λόγω αντικλεπτικού θα γίνεται μέσω του TX-TRAILERGUARD, του συστήματος διαχείρισης στόλων (FMS - Fleet Management Solution) ειδικά για τρέιλερ της WABCO. Συγκεκριμένα, ένας συναγερμός ενεργοποιείται αυτόματα σε περίπτωση παραβίασης του μουσαμά. Οι οδηγοί ειδοποιούνται μέσω ηχητικής προειδοποίησης ή ειδοποίησης εντός της καμπίνας. Συναγερμός αποστέλλεται σε πραγματικό χρόνο επίσης και στο γραφείο διαχείρισης του στόλου, μέσω της υπηρεσίας TAB-CONNECT της WABCO.

Επιπλέον, όταν συνδυάζεται με το OptiLock της WABCO -ένα προηγμένο ασύρματο ηλεκτρονικό σύστημα κλειδώματος πόρτας που επιτρέπει την απομακρυσμένη παρακολούθηση και διαχείριση της πρόσβασης στο τρέιλερ- οι διαχειριστές στόλων μπορούν να βελτιώσουν περαιτέρω την ικανότητά τους να ελέγχουν πιθανές παραβιάσεις ρυμουλκουμένων σε πραγματικό χρόνο.

PreviousNext