Τροχοί & TIR

Λεωφορεία Iveco στην Otokar

Στην προσπάθειά της να επεκτείνει τις παραγωγικές της δυνατότητες, η Iveco Bus συμφώνησε πρόσφατα να κατασκευάζει λεωφορεία της, στο εργοστάσιο της Otokar που βρίσκεται στη Σακάρια της Τουρκίας. Η ε
Κυριακή 07/06/2020 - 18:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Στην προσπάθειά της να επεκτείνει τις παραγωγικές της δυνατότητες, η Iveco Bus συμφώνησε πρόσφατα να κατασκευάζει λεωφορεία της, στο εργοστάσιο της Otokar που βρίσκεται στη Σακάρια της Τουρκίας.

Η εν λόγω συνεργασία αφορά τα υπάρχοντα γνωστά μοντέλα της Iveco Bus, καθώς και την παραγωγή ενός μοντέλου που προορίζεται ειδικά για τις αγορές της Ανατολικής Ευρώπης, της Αφρικής, της Μέσης Ανατολής και της Ασίας. Τα μοντέλα που θα κατασκευάζονται θα εξοπλίζονται με κινητήρες της «αδελφής» μάρκας FPT Industrial, με τα πρώτα από αυτά να αναμένεται να βγουν από τις γραμμές παραγωγής του εργοστασίου μέσα στην επόμενη χρονιά.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσουμε αυτή τη νέα συνεργασία, η οποία ανοίγει το δρόμο για πολλές επιχειρηματικές ευκαιρίες», δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος Global Bus Division στον όμιλο CNH Industrial, Sylvain Blaise, ο οποίος δεν παρέλειψε να συμπληρώσει: «Χάρη σε αυτή τη συνεργασία, θα μπορέσουμε να αυξήσουμε τις παραγωγικές δυνατότητές μας, ώστε να ανταποκριθούμε στην τρέχουσα και μελλοντική ζήτηση της αγοράς και να υποστηρίξουμε τη συνεχή ανάπτυξή μας. Παράλληλα, μας δίνεται η ευκαιρία να εργαστούμε από κοινού για τη μελλοντική επέκταση του χαρτοφυλακίου προϊόντων μας».

Στο ίδιο τεύχος #386

PreviousNext