Σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά το ταξίδι και όταν αυτό γίνεται με το Opel Zafira Life και την έκδοση V.I.P, τότε, αποκτά άλλη αξία, καθώς με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, δεν μεταφέρεσαι, αλλά ταξιδεύεις.

Κατασκευασμένο για πληθώρα επαγγελματικών εφαρμογών (ξενοδοχεία, τουριστικές επιχειρήσεις, ταξί) ή οικογενειακή χρήση, προσφέρει πολλαπλά οφέλη στον χρήστη του. Ποια είναι αυτά; Ταξιδέψτε business class στις δερμάτινες θέσεις του και ανακαλύψτε τα χαρίσματά του, και τις μοναδικές ομορφιές της χώρας μας. Από την Αθήνα φτάνουμε στο ερειπωμένο χωριό της Παλιάς Βροντού Πιερίας, οδηγώντας στους πρόποδες του Ολύμπου σε πανέμορφες διαδρομές για να δοκιμάσουμε (εξαντλητικά) το Zafira.

Το πολυχρηστικό όχημα της εταιρείας συνεχίζει την 20ετή πορεία του ονόματος Zafira στην γκάμα της γερμανικής εταιρείας και προσφέρεται σε τρία μήκη αμαξώματος, το small στα 4,60 μ, το medium στα 4,95 μ. και το large στα 5,30 μ. και καθένα από τα οποία διαθέτει στο εσωτερικό του μέχρι εννέα καθίσματα. Οι δυναμικές γραμμές του αμαξώματος σε συνδυασμό με τις ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, το μεταλλικό χρώμα και τα φιμέ τζάμια, αναβαθμίζουν σημαντικά την εμφάνισή του.

Η νέα γρίλια με χρωμιωμένα διακοσμητικά στοιχεία, λεπτότερα φωτιστικά σώματα και φώτα ημέρας, κάνει πιο έντονη την μπροστινή πλευρά του. Να αναφέρουμε επίσης ότι οι προφυλακτήρες εμπρός και πίσω είναι βαμμένοι στα χρώματα του αυτοκινήτου. Σχεδιαστικά το Zafira Life σου κάνει το κλικ, από όποια πλευρά και αν το κοιτάξεις.

Διαβάστε τη δοκιμή του Opel Zafira Life V.I.P, στο τεύχος Ιουλίου (387) του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR, που κυκλοφορεί στα περίπτερα Ελλάδας και Κύπρου.