Γάμος με φορτηγά στην Καβάλα

Δευ, 03/08/2020 - 11:00 Παύλος Μαυρομύτης

Ο Χρήστος Ζήτης και η Δέσποινα Μωϋσίδου αποφάσισαν την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους να την κάνουν πολύ ξεχωριστή, ομορφαίνοντας με το δικό τους μοναδικό τρόπο τον γάμο τους.

Στόλισαν τα φορτηγά καλών φίλων, τράκτορες και φορτηγά, δίνοντας έτσι μια διαφορετική και ευχάριστη νότα. Οι συνάδελφοι του γαμπρού ανταποκρίθηκαν με χαρά και έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να... ξεσηκώσουν τη Νέα Καρβάλη Καβάλας και τα γειτονικά χωριά. Η προσπάθειά τους μάλιστα στέφτηκε με επιτυχία καθώς οι κάτοικοι βγήκαν στο δρόμο για να φωτογραφίσουν και να απολαύσουν από κοντά το εντυπωσιακό κονβόι των φορτηγών.

Ο Χρήστος μεταξύ άλλων μας ανέφερε το εξής. «Η αγάπη μου και το πάθος για το χώρο της μεταφοράς είναι τεράστια και σαν αυτοκινητιστής δεν θα μπορούσα την ωραιότερη μέρα της ζωής μας να μην πάω στην εκκλησία συνοδευόμενος από καλούς φίλους και αγαπημένους τράκτορες». Ευχόμαστε στον Χρήστο και τη Δέσποινα βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους, στους κουμπάρους πάντα άξιοι και στους συναδέλφους του γαμπρού καλούς δρόμους.