Τροχοί & TIR

Schmitz με θερμική μόνωση

Με μια νέα καρότσα 18 κ.μ. με θερμική μόνωση, εμπλουτίζει η Schmitz Cargobull τη γκάμα ανατρεπόμενων μοντέλων της σειράς M.KI, κατάλληλων και για μεταφορά καυτής ασφάλτου. Η εν λόγω έκδοση έχει αυξη
Παρασκευή 18/09/2020 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Με μια νέα καρότσα 18 κ.μ. με θερμική μόνωση, εμπλουτίζει η Schmitz Cargobull τη γκάμα ανατρεπόμενων μοντέλων της σειράς M.KI, κατάλληλων και για μεταφορά καυτής ασφάλτου.

Η εν λόγω έκδοση έχει αυξημένο απόβαρο κατά 195 κιλά και σχεδιάστηκε ειδικά για τη μεταφορά μικρότερων ποσοτήτων ασφάλτου με τετράξονα φορτηγά. Διαθέτει θερμομονωτικό, ηλεκτρικά συρόμενο μουσαμά, κατασκευασμένο από κατάλληλα υλικά, καθώς εκτός από το αμάξωμα, πρέπει να αποφεύγεται η απώλεια θερμοκρασίας και από την ανοιγόμενη οροφή της ανατρεπόμενης καρότσας.

Επιπλέον, ο μουσαμάς μπορεί να ανοίξει ή να κλείσει μέσω τηλεχειριστηρίου από την ασφάλεια του εδάφους, απαλλάσσοντας τον οδηγό από την ανάγκη να σκαρφαλώσει για να ολοκληρώσει τη διαδικασία. Ακόμα, πριν από την ανατροπή, η ποιότητα της ασφάλτου μπορεί να ελεγχθεί με τη μέτρηση της θερμοκρασίας της.

Σημειώνεται, πως η νέα θερμομονωμένη σειρά, σύμφωνα με την Schmitz Cargobull, διαθέτει βελτιστοποιημένο σχεδιασμό για την επίτευξη χαμηλού κέντρου βάρους, ώστε να αυξάνεται η σταθερότητα κατά την ανατροπή. Προσφέρεται με πλευρικά τοιχώματα ύψους 1.460 χλστ., με πλήθος επιλογών για το πάχος του πατώματος και τον σχεδιασμό της πίσω πόρτας.

PreviousNext