Τροχοί & TIR

Trucking all over the world

Εντυπωσιακές φωτογραφίες με φορτηγά απ’ όλο τον κόσμο περιλαμβάνει το νέο βιβλίο του Richard Kienberger (D), μόνιμου συνεργάτη του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & ΤΙR. Ο Richard σαρώνει τις πέντε ηπείρους,
Σάββατο 26/09/2020 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Εντυπωσιακές φωτογραφίες με φορτηγά απ’ όλο τον κόσμο περιλαμβάνει το νέο βιβλίο του Richard Kienberger (D), μόνιμου συνεργάτη του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & ΤΙR.

Ο Richard σαρώνει τις πέντε ηπείρους, ακολουθώντας φορτηγά στις πιο απίθανες διαδρομές, ενώ ποτέ δεν λείπει από τους αγώνες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος φορτηγών.

Η μοναδική του ανάπαυλα είναι ένα 15νθήμερο διακοπών. Όχι σε κάποιο εξωτικό μέρος από τα δεκάδες που έχει γνωρίσει, αλλά στην Ελλάδα. Τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένεια προτιμούν για διακοπές τη χώρα μας, επιλέγοντας τις παραλίες της. Αγαπημένος προορισμός η Εύβοια, όπου και φέτος πέρασε αξέχαστες ημέρες με θάλασσα, ήλιο, ψάρια και λευκό κρασί, όπως μας είπε, κάνοντας μια στάση στην Αθήνα κατά την επιστροφή του στη Γερμανία.

«Παρά τον κορονοϊό, ελπίζω ότι θα μπορέσω να ολοκληρώσω μερικά θέματα που έχω προγραμματίσει για το ΤΡΟΧΟΙ & ΤΙR και τα άλλα (γερμανικά) περιοδικά που συνεργάζομαι», μας είπε. Τα περιμένουμε…

Διαβάστε επίσης

Ford Transit Custom

PreviousNext