Νέα υπερσύγχρονα τρέιλερ, αποδοτικότερα και αυξημένης εκμετάλλευσης προς όφελος του ιδιοκτήτη παρουσίασε πρόσφατα η KRONE.

Τα καινούρια οχήματα αποτελούν την πιο προηγμένη έκδοση που συναντάμε στις γνωστές σειρές του κατασκευαστή - Profi Liner για μουσαμάδες, Cool Liner για θαλάμους και Box Liner για κοντέινερ. Ας τα δούμε πιο αναλυτικά:

Καινοτομίες στα Mega Liner

Πλήρως ανασχεδιασμένο τρέιλερ με ενισχυμένα δομικά στοιχεία, πιο ανθεκτικό πάτωμα και καθρέφτη, αλλά και έξτρα πίσω ενισχύσεις δημιουργούν ένα στιβαρό σύνολο για ασφαλείς και αποδοτικές μεταφορές. Η έκδοση Mega στα 13.620 χιλ. μήκους έχει μέγιστο μικτό 39 τόνους (τεχνική δυνατότητα) με 12 τ. στο πέταλο και 27 τ. στους άξονες (τεχνική δυνατότητα). Το όχημα έχει απόβαρο περί τα 6.350-6.400 κιλά και δίνει ωφέλιμο περί τα 32.650 κιλά.

Νέοι θάλαμοι – σειρά Cool Liner

Μια σειρά τεχνικών βελτιώσεων καθιστά τώρα πιο ανταγωνιστικούς τους θαλάμους Krone της γνωστής σειράς Cool Liner, οι οποίοι, με τον καινούριο χρόνο, θα μπορούν να συνδυάζονται με το ψυκτικό μηχάνημα Celsineo που ανέπτυξαν από κοινού η Krone και η Liebherr. Βασικό στοιχείο του θαλάμου αποτελεί το μονοκόμματο σασί και η στιβαρότητα της κατασκευής του. Δέχεται και απορροφά τις ταλαντώσεις από αναπηδήσεις στον δρόμο χωρίς να τις μεταφέρει στο αμάξωμα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα τραντάγματα που δέχεται καθημερινά από τον τράκτορα κατά το κοτσάρισμα.

Box Liner eLTU70 για μεταφορές κοντέινερ

Από τα πιο ενδιαφέροντα νέα προϊόντα της Krone είναι το καινούριο τρέιλερ για μεταφορές κοντέινερ το eLTU70, το οποίο μπορεί να αναλάβει κουτιά όλων των μεγεθών και με δυνατότητα κατανομής του φορτίου στον δεύτερο και τρίτο άξονα του τράκτορα.

Διαβάστε την αναλυτική παρουσίαση των νέων KRONE, στο τεύχος Οκτωβρίου (390) του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR, που κυκλοφορεί στα περίπτερα Ελλάδας και Κύπρου.