Τροχοί & TIR

Blue Storm

Πώς είναι δυνατόν ένα βίντεο στην επίσημη σελίδα του περιοδικού στο Facebook μέσα σε λίγες ώρες να έχει χιλιάδες προβολές, εκατοντάδες σχόλια και δεκάδες κοινοποιήσεις; Ο λόγος είναι απλός. Χάρη στο
από Παύλος Μαυρομύτης | Κυριακή 01/11/2020 - 01:00
Κοινοποίηση στα Social Media
To τριαξονικό του Γιώργου Λεωνιδόπουλου μεταφέρει ευπαθή προϊόντα στην Πάτρα.
To τριαξονικό του Γιώργου Λεωνιδόπουλου μεταφέρει ευπαθή προϊόντα στην Πάτρα.

Πώς είναι δυνατόν ένα βίντεο στην επίσημη σελίδα του περιοδικού στο Facebook μέσα σε λίγες ώρες να έχει χιλιάδες προβολές, εκατοντάδες σχόλια και δεκάδες κοινοποιήσεις; Ο λόγος είναι απλός. Χάρη στο εργαλείο που παρουσιάσαμε το οποίο αποδείχθηκε πολύ γρήγορα ότι έχει ρεύμα και αρέσει στον κόσμο. Άλλωστε αυτή είναι η βασική επιδίωξή μας, μέσα από τις σελίδες του Truck No 1 να περνάνε τα καλύτερα φορτηγά της χώρας μας, στα οποία οι ιδιοκτήτες τους έχουν βάλει όλη την αγάπη και το μεράκι τους. Μάλιστα για να φτιαχτεί ένα τέτοιο εργαλείο και, το κυριότερο, να συντηρηθεί σε αυτή την κατάσταση, χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα από τους ιδιοκτήτες τους.

Με φόντο τη γέφυρα του Ρίου

«Γιώργο στις 14.00 θα είμαι στη γέφυρα του Ρίου. Παύλο το αυτοκίνητο θα σε περιμένει εκεί, πλυμένο και γυαλισμένο για να βγουν δυνατές φωτογραφίες». Από τις πρώτες λέξεις που ανταλλάξαμε με τον Γιώργο Λεωνιδόπουλο στο τηλέφωνο καταλάβαμε ότι έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο ο οποίος αγαπάει το φορτηγό και λατρεύει τη δουλειά του. Φτάνοντας στη δυτική αποβάθρα του Ρίου, βρισκόμαστε μπροστά σε δύο σπουδαία έργα των ανθρώπων.

Από τη μια πλευρά η γέφυρα του Ρίου και από την άλλη το Scania του Γιώργου. Η δική μας δουλειά όμως είναι η παρουσίαση φορτηγών, οπότε εστιάζουμε εκεί…

Less is more...

Για το φορτηγό του Γιώργου ισχύει απολύτως το παραπάνω ρητό, καθώς με λίγες βελτιώσεις πάνω του, το αυτοκίνητο έγινε πολύ εντυπωσιακό. Βασικά για εμάς μόνο και μόνο που είναι θάλαμος, παίρνει έναν επιπλέον πόντο στην εμφάνισή του. Από εκεί και πέρα όμως το μπλε χρώμα της καμπίνας σε συνδυασμό με το λευκό του θαλάμου, πετυχαίνουν το απόλυτο.

Ο Γιώργος όμως έχει μεράκι και αγάπη για το φορτηγό και αυτό αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο επάνω στο R. Όλες οι πινελιές στο τριαξονικό είναι προσεγμένες και μετρημένες έτσι ώστε να μην φορτωθεί ιδιαίτερα.

Κυρίως η μπροστινή του πλευρά είναι πραγματικό έργο τέχνης. Μπάρα, βαμμένη μάσκα, προβόλια, γείσος είναι μερικά από τα καλούδια που τραβάνε την προσοχή σου όταν το κοιτάζεις. Δεν τελειώνουν όμως εκεί οι πινελιές του Γιώργου, καθώς το πήγε ένα βήμα παραπέρα με την τοποθέτηση ανοξείδωτων ζαντών οι οποίες είναι πάντα γυαλισμένες και στην κυριολεξία λάμπουν!

Φορτωμένο εσωτερικά

Για το εσωτερικό της καμπίνας του R ισχύει απολύτως η εξήςφράση: ότι είναι τούμπανο! Άλλωστε αυτός είναι ο χώρος εργασίας του Γιώργου, εκεί που περνάει καθημερινά τις περισσότερες ώρες του, οπότε θέλει να είναι πάντα προσεγμένος και σε άριστη κατάσταση.

Ανοίγοντας την πόρτα και βλέποντας τις επενδύσεις όλα σε προδιαθέτουν θετικά για να καθίσεις στο θρόνο του δράκου και να τον πιλοτάρεις…

PreviousNext