Τροχοί & TIR

BPW: Έλεγχος ελαστικών με τηλεματική

Με σύστημα τηλεματικής, συνδέει πλέον η BPW το σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών AirSave. Συγκεκριμένα, η εταιρεία προμηθεύει ένα νέο κιτ τηλεματικής, το οποίο ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο τον οδηγ
Δευτέρα 23/11/2020 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Με σύστημα τηλεματικής, συνδέει πλέον η BPW το σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών AirSave.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία προμηθεύει ένα νέο κιτ τηλεματικής, το οποίο ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο τον οδηγό, τον μεταφορέα ή τον υπεύθυνο στόλου, μόλις κάποιο ελαστικό αντιμετωπίσει πρόβλημα. Το παραπάνω πραγματοποιείται μέσω εφαρμογής στο κινητό, online portal, email ή SMS. Το συγκεκριμένο κιτ μπορεί σύμφωνα με την BPW, να συνδεθεί εύκολα με την πύλη εισόδου του κουτιού τηλεματικής του τρέιλερ. Επιπλέον, τα συστήματα AirSave που έχουν ήδη εγκατασταθεί, μπορούν να αποκτήσουν εκ των υστέρων το νέο κιτ τηλεματικής.

Σημειώνεται, πως η κατάσταση του κάθε ελαστικού μπορεί να ανακτηθεί ανά πάσα στιγμή, για παράδειγμα διαδικτυακά μέσω της πύλης Cargofleet 3 ή μέσω της εφαρμογής που έχει στη διάθεσή του ο οδηγός. Επιπλέον, η λειτουργία συναγερμού διασφαλίζει ότι σε περίπτωση διαρροής αέρα, ο οδηγός θα μπορέσει να επικοινωνήσει εγκαίρως με το πλησιέστερο πρατήριο καυσίμων, πριν καταστραφεί πλήρως το ελαστικό.

PreviousNext