Τροχοί & TIR

Giti Tire: Στη δύσκολη αγορά των αστικών οχημάτων διανομής με το νέο 17.5”

Η Giti Tire βάζει στόχο την αγορά των μικρών αστικών λεωφορείων «stop-start» και των οχημάτων διανομής 7,5 τόνων λανσάροντας το all-position ελαστικό Giti GAU867v1 σε διαστάσεις 215/75R17.5. Σχεδιασ
Παρασκευή 20/11/2020 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Giti Tire βάζει στόχο την αγορά των μικρών αστικών λεωφορείων «stop-start» και των οχημάτων διανομής 7,5 τόνων λανσάροντας το all-position ελαστικό Giti GAU867v1 σε διαστάσεις 215/75R17.5.

Σχεδιασμένο για σκληρή χρήση στην πόλη, προσφέρει αυξημένη προστασία, ιδιαίτερα στα πλευρά, ώστε να μην προκαλούνται ζημιές και γδαρσίματα στο ελαστικό από τα πεζοδρόμια. Διαθέτει ευκρινείς δείκτες φθοράς που υποδεικνύουν τον κατάλληλο χρόνο «σταύρωσης» ή αντικατάστασης του ελαστικού.

Συγκεκριμένα, αντικαθίσταται ο τύπος Giti GAU867v1, ο οποίος χρησιμοποιεί τον πλέον σύγχρονο σκελετό, και χάρη στο βελτιστοποιημένο αποτύπωμά του και το ενισχυμένο σύνθετο πέλμα με άκαμπτο ανάγλυφο δίνει περισσότερα χιλιόμετρα και μεγαλύτερη αντοχή σε συνήθη φθορά.

Το ελαστικό έχει πιστοποίηση ασφάλειας για χειμερινή χρήση ΕΕ 117-02 και φέρει την ένδειξη 3PMSF, την οποία ζητούν οι περισσότεροι πελάτες στις αγορές όλης της Ευρώπης.

Το Giti GAU867v1 είναι, επίσης, διαθέσιμο σε διαστάσεις 275 / 70R22.5, 295 / 80R22.5 και 11R22.5.

Η γκάμα της Giti για φορτηγά και λεωφορεία αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξης της Giti Tire στο Αννόβερο της Γερμανίας. Η Giti Tire είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ελαστικών στον κόσμο, διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, που περιλαμβάνει τα Giti, GT Radial και Runway, συμπεριλαμβανομένων ελαστικών επιβατικών αυτοκινήτων, SUV, van, ελαφρών φορτηγών (PCR), βαρέων φορτηγών και λεωφορείων (TBR). Η Giti Tire ιδρύθηκε το 1993 και εδρεύει στη Σιγκαπούρη, έχει μεγαλώσει σε μέγεθος και σήμερα έχει περισσότερους από 35.000 υπαλλήλους παγκοσμίως και διανέμει σε περισσότερες από 130 χώρες.

Σήμερα, επικεντρώνεται στη δημιουργία βιώσιμων συνεργασιών με διανομείς, λιανοπωλητές, στόλους φορτηγών και λεωφορείων, κατασκευαστές οχημάτων και άλλες κορυφαίες εταιρείες και οργανισμούς της βιομηχανίας για την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας με άριστη εξυπηρέτηση. Οι υπερσύγχρονες ευρωπαϊκές εγκαταστάσεις έρευνας και ανάπτυξης της Giti Tire βρίσκονται στο Αννόβερο της Γερμανίας και στη διάσημη εγκατάσταση MIRA στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η εταιρία συνεργάζεται και με άλλα παγκόσμια κέντρα έρευνας και ανάπτυξης στην Κίνα, την Ινδονησία και τις ΗΠΑ.

PreviousNext