Τροχοί & TIR

Τα MAN Lion’s Coach κατακτούν τη Σ. Αραβία

Περισσότερες από 2.500 μονάδες του MAN Lion’s Coach έχει πουλήσει μέχρι στιγμής στην Ευρώπη η MAN Truck & Bus, από το λανσάρισμα του τουριστικού λεωφορείου το φθινόπωρο του 2017 στην έκθεση Busw
Πέμπτη 29/04/2021 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Πρόσφατα, και παρά τις δυσκολίες της πανδημίας, η MAN Truck & Bus παρέδωσε 80 μονάδες του Lion’s Coach στη Σαουδική Αραβία, στη μεγαλύτερη για φέτος συμφωνία της ΜΑΝ αναφορικά με το πούλμαν της.
Πρόσφατα, και παρά τις δυσκολίες της πανδημίας, η MAN Truck & Bus παρέδωσε 80 μονάδες του Lion’s Coach στη Σαουδική Αραβία, στη μεγαλύτερη για φέτος συμφωνία της ΜΑΝ αναφορικά με το πούλμαν της.

Περισσότερες από 2.500 μονάδες του MAN Lion’s Coach έχει πουλήσει μέχρι στιγμής στην Ευρώπη η MAN Truck & Bus, από το λανσάρισμα του τουριστικού λεωφορείου το φθινόπωρο του 2017 στην έκθεση Busworld.

Από αυτά, τα 500 και πλέον κυκλοφορούν στη Γερμανία, με την Ιταλία, τη Γαλλία, το Βέλγιο και την Ισπανία να αποτελούν τις αμέσως μεγαλύτερες αγορές για το Lion’s Coach, ενώ σε αναλογία με τον πληθυσμό και η Ελλάδα θεωρείται μια καλή αγορά για τα Lion’s Coach.

Πρόσφατα, και παρά τις δυσκολίες της πανδημίας, η γερμανική εταιρεία παρέδωσε 80 επιπλέον μονάδες του πολυτελούς πούλμαν στη Σαουδική Αραβία, στη μεγαλύτερη για φέτος συμφωνία της ΜΑΝ αναφορικά με το Lion’s Coach, το οποίο, υπενθυμίζεται, πως έχει βραβευτεί ως «Πούλμαν της Χρονιάς 2020». Νωρίτερα πέρυσι, η ΜΑΝ είχε παραδώσει ένα πούλμαν στο Al-Salem, το οποίο αποτέλεσε το πρώτο που αποκτήθηκε από ιδιώτη της Μέσης Ανατολής.

«Το 2020 ήταν σίγουρα μία από τις πιο δύσκολες χρονιές για όλες τις εταιρείες λεωφορείων - είτε είναι προμηθευτές, τουριστικές επιχειρήσεις ή κατασκευαστές. Αυτός είναι ακόμη ένας λόγος για να είμαστε ενθουσιασμένοι με επιτυχίες, όπως η παράδοση συνολικά 80 Lion's Coach σε έναν πελάτη στη Σαουδική Αραβία», δήλωσε σχετικά ο επικεφαλής της μονάδας λεωφορείων της MAN Truck & Bus, Rudi Kuchta.

Στο ίδιο πλαίσιο, η γερμανική μάρκα παρέδωσε 25 ακόμα μονάδες του τουριστικού της λεωφορείου στην Τουρκία, τα οποία αποκτήθηκαν από την Kâmil Koç που έχει ενταχθεί στο δίκτυο της FlixBus. Συγκεκριμένα, τα εν λόγω διαξονικά MAN Lion's Coach των 13 μέτρων, λειτουργούν στη νέα γραμμή «Aegean Route», η οποία συνδέει την Κωνσταντινούπολη με τα παράλια της Τουρκίας στο Αιγαίο.

Περισσότερες από 2.500 μονάδες του MAN Lion’s Coach έχει πουλήσει μέχρι στιγμής στην Ευρώπη η MAN Truck & Bus.
PreviousNext