Τροχοί & TIR

RoadStars: η ιστορία του μήνα - Μελέτης Στάθης

Η ιστορία αυτού του μήνα έρχεται από την Αθήνα και τον Μελέτη Στάθη, ιδιοκτήτη της μεταφορικής εταιρείας "Αφοί Στάθη", η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών και μετακομίσεων. Ο στόλος τ
από Παύλος Μαυρομύτης | Δευτέρα 21/06/2021 - 11:52
Κοινοποίηση στα Social Media
Ιστορία του μήνα: Μελέτης Στάθης
Ιστορία του μήνα: Μελέτης Στάθης

Η ιστορία αυτού του μήνα έρχεται από την Αθήνα και τον Μελέτη Στάθη, ιδιοκτήτη της μεταφορικής εταιρείας "Αφοί Στάθη", η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών και μετακομίσεων.

 

Ο στόλος της μεταφορικής αποτελείται από δέκα φορτηγά Mercedes-Benz ενώ σύντομα πρόκειται να προστεθούν και άλλα αστέρια. Το πιο ξεχωριστό από όλα είναι αυτό που οδηγεί ο Μελέτης, ένα λευκό Atego, στις πίσω πόρτες του θαλάμου του οποίου, έχει αποτυπώσει τον πολυτιμότερο παίκτη του Ν.Β.Α (M.V.P 2019-2020), Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Μελέτης μας αφηγείται πώς το παιδικό του όνειρο έγινε πραγματικότητα αποκτώντας τη δική του μεταφορική, μας μιλά για την αγάπη του για τα Mercedes-Benz και, φυσικά, για τη λατρεία του για τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα. Το επάγγελμα του οδηγού φορτηγών μου άρεσε από μικρή ηλικία, αφού ο πατέρας μου ήταν επαγγελματίας οδηγός, οπότε είχα πάρει τα ανάλογα ερεθίσματα από εκείνον.

Ταξίδευα συχνά μαζί του και έμαθα να εκτιμώ και να αγαπώ τη συγκεκριμένη δουλειά. Δεν με ενδιέφερε τίποτα άλλο πέρα από το να αποκτήσω το δίπλωμα και να ξεκινήσω και εγώ να εργάζομαι στα φορτηγά. Το αγαπημένο μου μότο είναι το εξής: "I write my own history", να γράφω δηλαδή τη δική μου ιστορία στο επάγγελμα και στο χώρο της μεταφοράς. Ξεκίνησα σαν οδηγός και κατάφερα με την πάροδο του χρόνου να εξελιχθώ και να δημιουργήσω μια επιτυχημένη μεταφορική εταιρεία.

Διαβάστε περισσότερα για τον Μελέτη Στάθη καθώς και άλλες ιστορίες στο roadstars.mercedes-benz-trucks.com

Σήμερα, ο στόλος μας αποτελείται από δέκα φορτηγά, επτά Atego και τρία Sprinter, τα οποία εκτελούν μεταφορές κυρίως εντός Αθηνών. Ολόκληρος ο εξοπλισμός μας είναι τελευταίας τεχνολογίας και προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, έτσι ώστε να είναι ευχαριστημένοι οι πελάτες μας.

Πολύ συχνά συνηθίζω να λέω ότι η επιτυχία μιας μεταφορικής εταιρείας βασίζεται στους συνεργάτες της και ως άμεσο συνεργάτη εννοώ τα φορτηγά μας. Εφόσον αυτά είναι αξιόπιστα, ανθεκτικά και οικονομικά στη συντήρησή τους, άμεσα αποκτάς ένα σημαντικό πλεονέκτημα για να έχεις κερδοφορία και ανάπτυξη. Για εμένα ο καλύτερος συνεργάτης είναι τα Mercedes-Benz.

Πορεύομαι μαζί τους εδώ και δύο δεκαετίες και στην πράξη διαπίστωσα ότι είναι τα καλύτερα και ποιοτικότερα επαγγελματικά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην αγορά. Τα θεωρώ value for money επιλογή και για αυτό το λόγο έχω δέκα Mercedes-Benz. Σαν παιδί μου άρεσε πολύ το μπάσκετ, έπαιζα σε μια τοπική ομάδα στην Αγία Βαρβάρα, στο Νικηφόρο, και εν συνεχεία πήρα μεταγραφή στην ομάδα της Α.Ε.Κ για ένα εξάμηνο. Έτσι, με αφορμή την αγάπη μου για το μπάσκετ, ήθελα να κάνω κάτι ξεχωριστό και επίκαιρο, και αποφάσισα να σχεδιάσω στις πόρτες του θαλάμου τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Για εμένα, ο Γιάννης είναι ένα πρότυπο όχι μόνο για όσους ασχολούνται με το μπάσκετ, αλλά και για όλη την κοινωνία χάρη στο ήθος και τον σπουδαίο χαρακτήρα του. Είναι ο άνθρωπος που σου δίνει την ώθηση να πεις θέλω να τα καταφέρω και τελικά να το πετύχεις.

Πιστεύω ότι μπορεί να εμπνεύσει τις νέες γενιές, να αφήσουν τα κινητά τηλέφωνα και να βγουν πάλι στις γειτονιές και τις αλάνες, να παίξουν και να χαρούν την πραγματική ζωή. Μάλιστα πολλοί είναι εκείνοι που λένε πόσο εντυπωσιακή είναι η αερογραφία, ενώ συχνά με σταματούν στο δρόμο για να βγάλουν μια φωτογραφία με αυτή.

Διαβάστε περισσότερα για τον Μελέτη Στάθη καθώς και άλλες ιστορίες στο roadstars.mercedes-benz-trucks.com

Στείλτε κι εσείς τη δική σας εμπειρία στο  info@troxoikaitir.gr και θα δημοσιευθεί στο περιοδικό TΡOXOI & TIR και στο RoadStars της Mercedes-Benz, την παγκόσμια ηλεκτρονική πλατφόρμα που ενώνει όλους τους οδηγούς φορτηγών σε μία κοινότητα. 

PreviousNext