Τροχοί & TIR

Να μας ζήσει το ζεύγος Παπαζαφείρη

«Αρχίζουμε τη νέα μας ζωή την Κυριακή 11 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Πατρών και η παρουσία σας και οι ευχές σας θα κάνουν τη χαρά μας μεγαλύτερη στην πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μας», έγρ
από Παύλος Μαυρομύτης | Σάββατο 18/09/2021 - 20:08
Κοινοποίηση στα Social Media
το ζεύγος Παπαζαφείρη

 «Αρχίζουμε τη νέα μας ζωή την Κυριακή 11 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Πατρών και η παρουσία σας και οι ευχές σας θα κάνουν τη χαρά μας μεγαλύτερη στην πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μας», έγραφε το προσκλητήριο του ζεύγους Παπαζαφείρη, του Νεοκλή και της Κωνσταντίνας και σε αυτό το κάλεσμα ήταν όλοι εκεί, φίλοι και συγγενείς των νεόνυμφων.

Το δικό τους όμως ξεχωριστό «παρών» έδωσαν οι συνάδελφοι του γαμπρού οι οποίοι βρέθηκαν εκεί με τα τρακτόρια τους, προκαλώντας μεγαλύτερη ένταση κατά τη διάρκεια του γάμου.

Με τους γυαλισμένους και ειδικά στολισμένους για την περίσταση τράκτορες παρέλαβαν τη νύφη από το σπίτι της και την παρέδωσαν στον ευτυχισμένο γαμπρό στα σκαλιά της εκκλησίας.

Μετά το γάμο, το κονβόι πέρασε μέσα από τους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, κερδίζοντας ένα δυνατό χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν από το όμορφο θέαμα.

Ευχόμαστε στον Νεοκλή και την Κωνσταντίνα βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους, στους κουμπάρους Νίκο Βαβαρούτα και Αρχοντία Σταματοπούλου να είναι πάντα άξιοι και στους συναδέλφους του γαμπρού να είναι καλοτάξιδοι. 

Φωτογραφίες: Τάσος Σταθόπουλος

 

PreviousNext