Μιλάμε για μια από τις πολλές μεταφορές που πραγματοποιήθηκαν σε διάρκεια τριών μηνών. Συνολικά περισσότερα από εβδομήντα κομμάτια, τα οποία αποτελούν τμήματα ανεμογεννητριών που θα τοποθετηθούν σε θαλάσσιες περιοχές της Αγγλίας. Πρόκειται για μια σπουδαία δουλειά καθώς αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να εξάγουν προϊόντα βαριάς βιομηχανίας.

Δίπλα τους όμως χρειάζονται και αξιόπιστοι συνεργάτες οι οποίοι πρέπει να φέρουν εις πέρας με απόλυτη επιτυχία, όποιο έργο τους ανατεθεί, όπως η μεταφορική Delopoulos Trans, η οποία ολοκλήρωσε αυτό τον κύκλο των βαρέων και ειδικών μεταφορών με ασφάλεια και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Πρόκειται για μια σύνθετη μεταφορά καθώς ένα μέρος της πραγματοποιήθηκε στον αστικό ιστό της πόλης, με το βαθμό δυσκολίας να αυξάνεται δραματικά.

Προσωπικό της εταιρείας Delopoulos Trans και της Lykomitros Steel
Προσωπικό της εταιρείας Delopoulos Trans και της Lykomitros Steel που έφεραν εις πέρας με επιτυχία όλες τις μεταφορές.

Στις εξαγωγές τα πάμε καλά

Αποτελεί σίγουρα είδηση ότι μια ελληνική επιχείρηση με έδρα μια επαρχιακή πόλη ανέλαβε μια τόσο σημαντική δουλειά, να εξαγάγει στην Αγγλία ένα μεγάλο αριθμό βάσεων ανεμογεννητριών οι οποίες θα τοποθετηθούν στη θάλασσα.

Το ενθαρρυντικό είναι ότι οι ξένοι θα συνεχίσουν να προμηθεύονται τις βάσεις από την Ελλάδα που αυτομάτως σημαίνει δουλειά για αρκετές επιχειρήσεις. Ειδικότερα, όμως, για τους ανθρώπους της Lykomitros Steel αυτό είναι το επιστέγασμα της καλής δουλειάς που κάνουν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και του ισχυρού ονόματος που έχουν χτίσει παγκοσμίως, με το μόνιμο προσωπικό της εταιρείας να φτάνει σήμερα τους τριακόσιους εργαζόμενους. 

Ο συντάκτης μας Παύλος Μαυρομύτης ήταν στη ΒΙ. ΠΕ Βόλου νωρίς τα ξημερώματα, όταν ξεκίνησε η ειδική μεταφορά, από όπου μας μεταφέρει τις εικόνες του ρεπορτάζ και τις εντυπώσεις του στο τεύχος Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα.