Τροχοί & TIR

Follow your Dreams: Kazoukas Tyres

Το να μείνεις στο δρόμο από φθορά στο ελαστικό είναι κάτι συνηθισμένο. Το να έρθει όμως το όχημα της παρουσίασης με τον ιδιοκτήτη του να το επιδιορθώσει, τότε είναι κάτι το ξεχωριστό. Κάτι αντίστοιχ
από Παύλος Μαυρομύτης | Σάββατο 23/10/2021 - 10:27
Κοινοποίηση στα Social Media
καζουκας

Το να μείνεις στο δρόμο από φθορά στο ελαστικό είναι κάτι συνηθισμένο. Το να έρθει όμως το όχημα της παρουσίασης με τον ιδιοκτήτη του να το επιδιορθώσει, τότε είναι κάτι το ξεχωριστό. Κάτι αντίστοιχο συνέβη πρόσφατα, όταν κατευθυνόμασταν από το Μέτσοβο προς τα Ιωάννινα με φορτηγό και έσκασε ένα από τα ελαστικά της νταλίκας.

Ζητήσαμε τη συνδρομή του Αποστόλη Καζούκα ο οποίος είναι ιδιοκτήτης βουλκανιζατέρ με έδρα το Λούρο Πρεβέζης και σε λίγη ώρα ήταν κοντά μας. Άλλωστε όπως λέει ο ίδιος ό,τι ώρα χρειαστεί κάποιος τη βοήθειά του σε οποιοδήποτε μέρος, σπεύδει άμεσα να τον εξυπηρετήσει. Το λάστιχο το έφτιαξε, αλλά εμείς κολλήσαμε πραγματικά με το φορτηγό του. Μικρό στο μάτι, αλλά πρώτο στην εμφάνιση το Volvo FL . Λίγες μέρες αργότερα πόζαρε για το φωτογραφικό φακό του περιοδικού δίνοντάς μας την ευκαιρία να το θαυμάσουμε ακόμη περισσότερο!

Volvo FL… The best

Μέρος της δουλειάς μας είναι να ταξιδεύουμε ανά την Ελλάδα και να φωτογραφίζουμε πάντα τα καλύτερα και πιο προσεγμένα φορτηγά που κυκλοφορούν στη χώρα μας και αυτή τη φορά μπορούμε να πούμε ότι πετύχαμε διάνα. Ο λόγος είναι απλός. Στη χώρα μας δεν κυκλοφορεί άλλο FL στην κατάσταση που βρίσκεται το Volvo του Αποστόλη Καζούκα. Follow your dreams λέει ο ίδιος και ένα από τα όνειρά του είναι το φορτηγό του. Σε αυτό περνάει αρκετές ώρες της ημέρας του, φέρνει ψωμί στην οικογένειά του και το βασικότερο αποτελεί την καλύτερη βιτρίνα της επιχείρησής του.

 

Όταν ακολουθείς τα όνειρά σου σημαίνει πως οτιδήποτε κάνεις, το κάνεις με αγάπη και μεράκι, έχοντας πάντα όρεξη να προοδεύεις. Αυτό τον κανόνα ακολουθεί ο Αποστόλης, κάτι που αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο επάνω στο φορτηγό του. Με τον Αποστόλη γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια και στη δεκαετία που πέρασε παρακολουθούσαμε τις αλλαγές που έκανε στο FL για να το φέρει στη σημερινή του κατάσταση. Αφενός χρειάστηκαν πολλά χρήματα, αφετέρου αρκετή προσωπική εργασία για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτή τη στιγμή το FL τα έχει όλα σε θέμα εμφάνισης, ώστε σε μελλοντικό Truck Festival να σηκώσει όλες τις κούπες στην κατηγορία του. Κάθε ανοξείδωτο, όλα τα φώτα όγκου και τα προβολάκια, η μπάρα, όπως και τα ανθρωπάκια της Michelin έχουν τοποθετηθεί με απόλυτη συμμετρία και τάξη χαρίζοντας ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Ακόμη και με τη διχρωμία της μπάρας, ο Αποστόλης δείχνει ότι γνωρίζει καλά από το Truck Tuning.

 

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε τον Αποστόλη μας επιφύλασσε μια τελευταία έκπληξη. Όπως μας είπε ο ίδιος μπορεί το FL να είναι μικρό στο μάτι, ωστόσο, αυτό δεν το εμποδίζει να είναι μεγάλο στον κινητήρα του. Μετά τις ανάλογες βελτιώσεις η ιπποδύναμή του ανέβηκε σημαντικά και αυτό μας το απέδειξε με μερικά ντουμάνια διαρκείας…

PreviousNext