Τροχοί & TIR

MAN TGX Individual Lion S: Εντυπωσιακό στη Solutrans

Η ΜΑΝ έδειξε σε παγκόσμια πρεμιέρα στους επισκέπτες της έκθεσης Solutrans 2021 όλες τις καινοτομίες οι οποίες σταδιακά –από τα τέλη της τρέχουσας χρονιάς, και έως τις αρχές του 2022– θα είναι διαθέσ
Τρίτη 14/12/2021 - 12:18
Κοινοποίηση στα Social Media
Πρεμιέρα για τα TGX με κάμερες αντί για καθρέπτες και όλες τις αναβαθμίσεις για το 2022
Πρεμιέρα για τα TGX με κάμερες αντί για καθρέπτες και όλες τις αναβαθμίσεις για το 2022

Η ΜΑΝ έδειξε σε παγκόσμια πρεμιέρα στους επισκέπτες της έκθεσης Solutrans 2021 όλες τις καινοτομίες οι οποίες σταδιακά –από τα τέλη της τρέχουσας χρονιάς, και έως τις αρχές του 2022– θα είναι διαθέσιμες για παραγγελία στη νέα γενιά οχημάτων TG.

Σε αυτές περιλαμβάνονται το νέο σύστημα MAN OptiView (προαιρετικός εξοπλισμός) με τις κάμερες να αντικαθιστούν τους ψηφιακούς καθρέπτες, το νέο σύστημα αποφυγής σύγκρουσης στη διάρκεια αλλαγής λωρίδας, τη δυνατότητα ημι-αυτόνομης οδήγησης MAN CruiseAssist και αρκετά ακόμη ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης οδήγησης.

Τα περισσότερα, ήταν ενσωματωμένα σε δύο τράκτορες TGX κι ένα TGL διανομών στους χώρους όπου έδειξε τα εκθέματά του ο κατασκευαστής.

Το τμήμα εξατομίκευσης MAN Individual κατείχε δεσπόζουσα θέση και ήταν πόλος έλξης για χιλιάδες επισκέπτες, που ήθελαν να βρεθούν στην καμπίνα του φοβερού και τρομερού MAN TGX Individual Lion S, του πιθανότατα πιο εντυπωσιακού φορτηγού που είδαμε στη διάρκεια της παραμονής μας στη Γαλλία.

Την τιμητική του είχε και το MAN TGE, καθώς και το αμιγώς ηλεκτρικό eTGE, σε πληθώρα διαμορφώσεων, όχι μόνο στο περίπτερο της εταιρείας, αλλά και σε πλήθος αμαξοποιών και υπερκατασκευαστών.

Δεν έλειψαν φυσικά ειδικά διαμορφωμένοι χώροι, όπου οι επαγγελματίες μπορούσαν να ενημερωθούν για το πλήρες φάσμα των υπηρεσιών που προσφέρουν τα τμήματα MAN TopUsed (μεταχειρισμένα οχήματα), MAN Rental (ενοικίαση οχημάτων), Rio (ψηφιακές υπηρεσίες και συνδεσιμότητα) και MAN Financial Services (χρηματοδότηση). 

PreviousNext