Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, είναι μια έκφραση που όλοι μας έχουμε χρησιμοποιήσει στη ζωή μας. Αυτή σκέφτηκε και ο Χρήστος Διώτης από το Αγρίνιο όταν αποφάσισε να προσθέσει ένα ακόμη φορτηγό στη μεταφορική του.

Το καινούργιο απόκτημά του θέλει να έχει πιο δυναμικά χαρακτηριστικά από το προηγούμενο, το οποίο είναι ένα υπέροχο Scania συρόμενο ροζ χρώματος με αερογραφίες. Το κατάφερε τελικά; Για να δώσουμε απάντηση στο παραπάνω ερώτημα θα τον συναντήσουμε στο θεσσαλικό κάμπο για να γνωρίσουμε το νέο του R 620.

Το συρόμενο δίνει λύσεις

«Το συρόμενο είναι το ιδανικό όχημα για τη δουλειά μου», μας λέει ο Χρήστος πριν μας παρουσιάσει το νέο του φορτηγό και εξηγεί: «Μου δίνει αρκετές λύσεις και δυνατότητες τόσο στο φόρτωμα όσο και στο ξεφόρτωμα. Όπως για παράδειγμα σήμερα που φορτώνω δέματα με άχυρα τα οποία θα μεταφέρω σε διαφορετικούς πελάτες.

Οι αποθήκες τους βρίσκονται σε δυσπρόσιτα σημεία τα οποία καταφέρνω να προσεγγίσω μόνο με το τριαξονικό. Αν είχα επικαθήμενο δεν θα μπορούσα. Με το φορτηγό μου μεταφέρω κυρίως αγροτικά προϊόντα από και προς το Αγρίνιο».  

Γνωρίστε τη μπλε δύναμη από κοντά στο TRUCK No 1 που κυκλοφορεί ενσωματωμένο στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Ιανουαρίου.