Ένα ακόμη Iveco ήρθε να προστεθεί στο στόλο της μεταφορικής Frago Cargo, ο ιδιοκτήτης της οποίας, Νίκος Φράγγος, επενδύει τα τελευταία χρόνια σε καινούργια οχήματα του Ιταλού κατασκευαστή. 

Η νέα προσθήκη στο στόλο είναι το Iveco Daily Van 35-210, κατάλληλο για μια πληθώρα μεταφορικών εφαρμογών, εστιάζοντας κυρίως στις αστικές μεταφορές/διανομές με πολλές και συνεχόμενες στάσεις. 

Το συγκεκριμένο μοντέλο προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα στον ιδιοκτήτη του χάρη στον βελτιωμένο κινητήρα με παράλληλη μείωση κατανάλωσης καυσίμων και ρύπων, διασφαλίζοντας έτσι τη βιώσιμη λειτουργία της επιχείρησης.

Iveco Daily Frago Cargo
Πιστός στην Iveco

«Πριν από πολλά χρόνια αγόρασα το πρώτο μου φορτηγό μάρκας Iveco και έκτοτε έχω γίνει πιστός πελάτης της μάρκας», μας εξηγεί ο Νίκος και συνεχίζει: «Αυτό που είδα στην πράξη είναι ότι τόσο το Daily όσο και το Eurocargo που έχω στο στόλο μου είναι πολύ αξιόπιστα αυτοκίνητα. Άλλωστε για εμένα η βασική προτεραιότητα ήταν και παραμένει ακόμη και σήμερα, να έχω στο δρόμο ένα επαγγελματικό όχημα που δεν παθαίνει σοβαρές ζημιές και αβαρίες.

Σίγουρα όλο και κάτι μπορεί να συμβεί, αλλά σε αυτή την περίπτωση είναι σημαντικό να έχουμε καλή υποστήριξη από την αντιπροσωπεία και το δίκτυό της ώστε να επιλύεται άμεσα το πρόβλημα. Χρειαζόμαστε άμεση ανταπόκριση γιατί δεν πρέπει να ακινητοποιείται το όχημα στο δρόμο για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς η οικονομική επιβάρυνση είναι σημαντική για τον ιδιοκτήτη του. Μέχρι στιγμής αυτό το θέμα το έχω λύσει με την Iveco. Είναι παντού και πάντα δίπλα μου». 

ιδιοκτήτης της μεταφορικής Frago Cargo Νίκος Φράγγος δηλώνει πιστός στις Iveco επιλογές.
Ο ιδιοκτήτης της μεταφορικής Frago Cargo Νίκος Φράγγος δηλώνει πιστός στις Iveco επιλογές.

Ο συντάκτης μας Παύλος Μαυρομύτης βρέθηκε στο Βόλο ακολουθώντας το Daily στην επόμενη μεταφορά του στο κέντρο της πόλης, και καταγράφει στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Μαΐου που κυκλοφορεί τη μέχρι τώρα εμπειρία του ιδιοκτήτη του.