Διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από την εταιρεία Σπανός ΑΕ είναι το εικονιζόμενο βαν LEVC (London Electric Vehicle Company), μοντέλο VN5 που με την πρώτη κιόλας ματιά παραπέμπει σχεδιαστικά στα γνωστά λονδρέζικα ταξί. 

Προσφέρεται για αστικές διανομές, αλλά και για μεταφορές εκτός πόλης χάρη στην τεχνολογία που ενσωματώνει και του επιτρέπει ταξίδια χωρίς το άγχος των φορτίσεων, όπως θα δούμε στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Ιουνίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

 Από πλευράς επαγγελματικής εκμετάλλευσης δίνει ωφέλιμο 629 κιλά (όχημα της δοκιμής μας), χώρο φόρτωσης 4,9 έως 5,5 κυβ. μέτρα και δυνατότητα μεταφοράς μέχρι και δύο ευρωπαλετών

LEVC VN5

Στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Ιουνίου έχουμε στη διάθεσή μας το LEVC VN5 στην κλούβα του οποίου φορτώνουμε διάφορα εμπορεύματα από τα Logistics της εταιρείας ΛΕΩΝ&ΣΩΤ. ΛΟΥΚΑΣ στον Ασπρόπυργο για διανομή εντός Αττικής. 

Εν συνεχεία φτάνουμε στον Ορχομενό και στο σούπερ μάρκετ Κουρεντής για να αναλάβουμε την επόμενη παραγγελία για τη Λιβαδειά και καταλήγουμε στην εταιρεία Ζαρκατζιάς στη λαχαναγορά Λάρισας για τη μεταφορά φρούτων. 

Πρόκειται για ένα δρομολόγιο απόστασης 500 περίπου χιλιομέτρων, στο οποίο καταγράφουμε σημαντικά στοιχεία για την απόδοση του οχήματος. 

Τι κατανάλωση θα φέρει, πώς είναι στην κίνησή του στον αστικό ιστό της Αθήνας, τι μας αρέσει στον αυτοκινητόδρομο, ποια επίπεδα άνεσης προσφέρει ο χώρος οδήγησης και πόσο εύκολη είναι η φόρτωση/εκφόρτωση των εμπορευμάτων, είναι μερικά από τα βασικά ερωτήματα στα οποία δίνουμε απαντήσεις στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Ιουνίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα.