Τροχοί & TIR

Silver Griffin

Δέος και θαυμασμός. Αυτά είναι τα συναισθήματα που κυριαρχούν στην κάθε επαφή μας με τα φορτηγά της εταιρείας Frigo Leader του Νάσου Πετρόπουλου. Αποτελώντας όχι μόνο τον πρωτοπόρο, όπως δικαίως τον
από Παύλος Μαυρομύτης | Σάββατο 15/04/2023 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Έτοιμο το R για δρομολόγια και βραβεία στα ευρωπαϊκά Truck Festival
Έτοιμο το R για δρομολόγια και βραβεία στα ευρωπαϊκά Truck Festival

Δέος και θαυμασμός. Αυτά είναι τα συναισθήματα που κυριαρχούν στην κάθε επαφή μας με τα φορτηγά της εταιρείας Frigo Leader του Νάσου Πετρόπουλου. Αποτελώντας όχι μόνο τον πρωτοπόρο, όπως δικαίως τον έχουν χαρακτηρίσει πολλοί, αλλά και σταθερή πηγή έμπνευσης για αρκετούς στον χώρο του Truck tuning. 

Το γιατί συμβαίνει αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό με το που περάσει κάποιος την κεντρική είσοδο των εγκαταστάσεων της εταιρείας του στον Ασπρόπυργο. Πρόκειται για το σημαντικότερο κέντρο φτιαγμένων φορτηγών στη χώρα μας. Εκεί βρέθηκε ο φακός του περιοδικού για να φωτογραφίσει ένα από τα τελευταία αποκτήματα της μεταφορικής, τον ασημένιο γρύπα!

Στο άκουσμα ότι στη Frigo Leader προστέθηκε ένα ακόμη φορτηγό στο στόλο της, αμέσως κατευθυνθήκαμε στον Ασπρόπυργο για να το γνωρίσουμε. Το ένστικτό μας έλεγε ότι και αυτός ο τράκτορας θα έχει δεχθεί ιδιαίτερη περιποίηση, πριν ακόμα ξεκινήσει τα δρομολόγιά του στην Ευρώπη. 

Leader…Cabin.
Leader…Cabin.

Πράγματι δικαιωθήκαμε όταν περάσαμε το κατώφλι της μεταφορικής και απέναντί μας βρέθηκε ο Silver Griffin. Ήταν όπως τον περιμέναμε. Αστραφτερός και εντυπωσιακός σε τέτοιο βαθμό που από την πρώτη στιγμή μας μαγνήτισε.

Διαβάστε περισσότερα για το νέο V8 της εταιρείας Frigo Leader στο τεύχος Απριλίου που κυκλοφορεί.

PreviousNext