Τροχοί & TIR

VOLVO FH Aero: Παγκόσμια πρωτιά για την Ελλάδα και τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται τον άρχοντα των δρόμων, το ισχυρότερο σήμερα φορτηγό των 780 HP
Τρίτη 27/02/2024 - 10:56
Κοινοποίηση στα Social Media
aero

Τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη και συγκεκριμένα την πόλη της Θεσσαλονίκης επέλεξε ο Σουηδός κατασκευαστής για το παγκόσμιο λανσάρισμα της νέας σειράς φορτηγών VOLVO Aero, γεγονός που τιμά τη χώρα μας και ιδιαίτερα τη συμπρωτεύουσα που θα φιλοξενήσει δεκάδες δημοσιογράφους του ειδικού τύπου από τριάντα χώρες της Ευρώπης, την Τουρκία αλλά και την ανατολική και νότια Ασία. 

Πρόκειται για ένα μεγαλειώδες πρόγραμμα γνωριμίας και οδηγικής απόλαυσης των νέων φορτηγών με την πραγματοποίηση δρομολογίων 300 χιλιομέτρων πάνω στον δημοφιλή αυτοκινητόδρομο της Εγνατίας Οδού, μια απόσταση αρκετή για να βιώσει κανείς την πρωτόγνωρη όσο και θαυμαστή εμπειρία που προσφέρουν τα νέα Volvo Aero. 

Δώδεκα καινούργια φορτηγά ανάμεσά τους και ηλεκτρικά 

Όλα τα φορτηγά που θα παρουσιαστούν είναι κατάλληλα διαμορφωμένα για ένα μεγάλο εύρος μεταφορικών εφαρμογών.

Συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν 12 οχήματα, τράκτορες και μονά φορτηγά: Το Volvo FH16 Aero των 780 HP με τον 17λιτρο κινητήρα, το FH με το 13λιτρο μηχανικό σύνολο, το αμιγώς ηλεκτρικό φορτηγό Volvo FH (Battery Electric Vehicle), καθώς και ένα ακόμη Volvo της σειράς FM. 

Τα παραπάνω οχήματα θα είναι διαθέσιμα για test drive, ενώ στατικά θα παρουσιαστούν επίσης ένας τράκτορας FH, ένα μονό φορτηγό FH με γερανό-γάντζο, καθώς και ένα ακόμη εργοταξιακό μονό φορτηγό της σειράς FMX επίσης με γερανό-γάντζο. 

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη για τον κόσμο των μεταφορών 

Για τους αυτοκινητιστές, τους υπεύθυνους των στόλων φορτηγών μεταφορικών και εμπορικών επιχειρήσεων, για τον κόσμο των μεταφορών γενικότερα, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη σε συνεργασία με τη Volvo Trucks θα διοργανώσει μια ανοιχτή εκδήλωση (open day) στις 27-28 Απριλίου με την παρουσίαση των νέων μοντέλων Volvo Aero. 

Πελάτες, φίλοι της μάρκας, μεταφορείς και επιχειρηματίες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα νέα οχήματα, να ενημερωθούν και να συζητήσουν με τα στελέχη της αντιπροσωπείας κάθε τεχνική ή άλλη λεπτομέρεια.

PreviousNext