Τροχοί & TIR

Jeep Gladiator: Πότε έρχεται και πόσο θα κοστίζει

«Luxury Pick-Up» χαρακτηρίζει η Jeep το νέο Gladiator και η αμερικάνικη μάρκα έχει έναν πολύ καλό λόγο για τον παραπάνω χαρακτηρισμό: στα επίπεδα τιμής που θα διατίθεται το μοντέλο στη χώρα μας, πρα
Παρασκευή 14/06/2019 - 13:35
Κοινοποίηση στα Social Media
Με τιμές που θα ξεκινούν από τα 80.000 ευρώ, το νέο Jeep Gladiator θα πραγματοποιήσει το εμπορικό του ντεμπούτο στη χώρα μας, πριν από τον Μάιο του 2020.
Με τιμές που θα ξεκινούν από τα 80.000 ευρώ, το νέο Jeep Gladiator θα πραγματοποιήσει το εμπορικό του ντεμπούτο στη χώρα μας, πριν από τον Μάιο του 2020.

«Luxury Pick-Up» χαρακτηρίζει η Jeep το νέο Gladiator και η αμερικάνικη μάρκα έχει έναν πολύ καλό λόγο για τον παραπάνω χαρακτηρισμό: στα επίπεδα τιμής που θα διατίθεται το μοντέλο στη χώρα μας, πραγματικά δεν έχει ανταγωνισμό.

Το Jeep Gladiator θα πραγματοποιήσει το εμπορικό του λανσάρισμα στην Ελλάδα πριν από τον Μάιο του 2020 και όλα δείχνουν πως οι τιμές του θα ξεκινούν από τα 80.000 ευρώ! Οι φίλοι της Jeep δεν θα εκπλαγούν με την τιμή μιας και ήδη το νέο Wrangler στο οποίο στηρίζεται το πολυαναμενόμενο pick-up, ξεκινά από τα 75.000 ευρώ.

Το νέο pick-up Jeep Gladiator αποτελεί ένα όχημα κύρους που θα προσδώσει προστιθέμενη αξία σε όλη τη μάρκα, αποτελώντας τη ναυαρχίδα της FCA Greece. Όπως μας είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της FCA Greece, κ. Γιώργος Μπακόπουλος, η εταιρεία δεν προσδοκά σε ουσιαστικά οικονομικά οφέλη από τη διάθεση του Gladiator, αλλά ποντάρει στην αίγλη που θα προσδώσει σε όλη τη μάρκα, επιθυμώντας παράλληλα η FCA Greece να έχει εκπροσώπηση σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων, από τα μικρά ΙΧ πόλης της Fiat μέχρι τα μεγάλα SUV της Jeep, τοποθετώντας το Gladiator στην κορυφή της γκάμας .

Σε κάθε περίπτωση, υπενθυμίζεται πως το νέο Jeep Gladiator διαθέτει καρότσα μήκους 1.524 χλστ., προσφέροντας ωφέλιμο φορτίο 725 κιλών. Αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ικανό στις εκτός δρόμου διαδρομές, τιμώντας την παράδοση της αμερικάνικης μάρκας. Θα διατίθεται με έναν V6 κινητήρα βενζίνης Pentastar 3,6 λτ. (385 hp), αλλά και με έναν 3λιτρο EcoDiesel V6 κινητήρα (260 hp) με ροπή 599 Nm, ο οποίος θα συνεργάζεται με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

PreviousNext