Τροχοί & TIR

Μετατροπές του Opel Combo

Η Opel, σε συνεργασία με πιστοποιημένους ειδικούς στο χώρο των μετατροπών όπως οι εταιρείες AMF-Bruns, Car Fibreglass, Focaccia, Gruau, Kerstner, Lamberet, Morice Constructeur και Tripod Mobility, π
Πέμπτη 28/03/2019 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Η Opel προσφέρει ένα νέο πρόγραμμα μετατροπών για τα Combo Cargo και Combo Life, σε σε συνεργασία με πιστοποιημένους ειδικούς στο χώρο των μετατροπών όπως οι εταιρείες AMF-Bruns, Car Fibreglass, Focaccia, Gruau, Kerstner, Lamberet, Morice Constructeur και Tripod Mobility.
Η Opel προσφέρει ένα νέο πρόγραμμα μετατροπών για τα Combo Cargo και Combo Life, σε σε συνεργασία με πιστοποιημένους ειδικούς στο χώρο των μετατροπών όπως οι εταιρείες AMF-Bruns, Car Fibreglass, Focaccia, Gruau, Kerstner, Lamberet, Morice Constructeur και Tripod Mobility.

Η Opel, σε συνεργασία με πιστοποιημένους ειδικούς στο χώρο των μετατροπών όπως οι εταιρείες AMF-Bruns, Car Fibreglass, Focaccia, Gruau, Kerstner, Lamberet, Morice Constructeur και Tripod Mobility, προσφέρει ένα νέο πρόγραμμα μετατροπών για το ελαφρύ επαγγελματικό όχημα, Combo Cargo, αλλά και για την επιβατική του έκδοση, Combo Life.

Το εν λόγω πρόγραμμα είναι εγκεκριμένο από το εργοστάσιο, θα διευρύνεται συνεχώς με νέες λύσεις και είναι διαθέσιμο ήδη μέσω του δικτύου διανομέων της Opel σε όλη την Ευρώπη, προσφέροντας το πλεονέκτημα της aftersales κάλυψης από την ίδια τη μάρκα.

Αναλυτικότερα, η Opel προσφέρει μία ευρεία γκάμα μετατροπών για το Combo Life, προκειμένου αυτό να είναι προσβάσιμο από αμαξίδια ΑΜΕΑ. Δίνεται η δυνατότητα εγκατάστασης έως πέντε καθισμάτων πλέον ενός αναπηρικού αμαξιδίου, για το οποίο ανάλογα με την έκδοση, διατίθεται ειδικός χώρος μήκους 1,50 μ., ύψους 1,45 μ. και πλάτους 0,85 μ. Για την ασφάλεια του επιβάτη ΑΜΕΑ υπάρχουν ζώνες ασφαλείας τριών σημείων, καθώς και συστήματα συγκράτησης με ηλεκτρικούς και χειροκίνητους μηχανισμούς για το αμαξίδιο. Επιπλέον, προσφέρεται η επιλογή για πνευματική ανάρτηση που χαμηλώνει το αμάξωμα, αλλά και για μία ράμπα που ασφαλίζει ηλεκτρικά στον πίσω προφυλακτήρα.

Επιπλέον, το Combo Cargo, πληροί όλες τις προϋποθέσεις για μετατροπή σε ιδανικό όχημα ελεγχόμενης θερμοκρασίας ή ψυγείο, με την Opel να προσφέρει τη μετατροπή σε στάνταρ και XL εκδόσεις, με δύο ή τρία καθίσματα και διπλές πίσω πόρτες, με ή χωρίς μονή συρόμενη πόρτα και χωρητικότητα 1,6 ή 2,0 m3. Ο ισοθερμικός κλωβός του Combo (κατασκευή «σάντουιτς-πάνελ» από πολυεστέρα ενισχυμένο με υαλονήματα, με ισοθερμικό υλικό ανάμεσα στα πάνελ για μόνωση στις πόρτες) έχει ύψος 1.450 χλστ. και πλάτος 1.255 χλστ., ενώ ανάλογα με την έκδοση, η αντιολισθητική πόρτα του έχει μήκος 1,48 ή 1,83 μ.

Ακόμα, διατίθενται πολυάριθμες επιλογές για την προσαρμογή του Combo σε όχημα ελεγχόμενης θερμοκρασίας. Μεταξύ αυτών είναι μία μονάδα ψύξης, αφαιρούμενο δάπεδο και ρυθμιζόμενα ράφια, μία ειδική κουρτίνα με λωρίδες στις πόρτες, μία ράγα πρόσδεσης και σύστημα ξεκλειδώματος της συρόμενης πόρτας από το εσωτερικό. Επιπροσθέτως, το LCV πακέτο ολοκληρώνεται με τα διάφορα συστήματα μεταφοράς και αποθήκευσης. Πιο συγκεκριμένα, τα αρθρωτά συστήματα στην αριστερή ή/και δεξιά πλευρά του Combo Cargo, περιλαμβάνουν συρτάρια και κουτιά αποθήκευσης που διαθέτουν ενσωματωμένα συστήματα ασφάλισης φορτίων.

PreviousNext