Απονομή διεθνούς τιμητικής διάκρισης στους καλύτερους Έλληνες

Η Διεθνής Ένωση Οδικών Μεταφορών (IRU) απονέμει τιμητική διάκριση με τίτλο «IRU Award for Top Road Transport Managers», στα κορυφαία στελέχη εταιρειών οδικών μεταφορών, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε εθνικές ή διεθνείς μεταφορές εμπορευμάτων ή επιβατών μεταφορών, που τίμησαν το επάγγελμά τους μέσα από την ευρεία επαγγελματική τους εμπειρία και τα ιδιαίτερα διοικητικά τους επιτεύγματα, όπως είναι η εφαρμογή, εντός της εταιρείας οδικών μεταφορών, μιας δέσμης αξιών στους τομείς των ηθικών ανταμοιβών, των εργασιακών προτύπων, καθώς, επίσης, και καινοτόμων λύσεων για τη βελτίωση της προστασίας του περιβάλλοντος, της οδικής ασφάλειας και της παραγωγικότητας.

Στην αρχή της φετινής χρονιάς η ΟΦΑΕ πήρε την πρωτοβουλία να δώσει την ευκαιρία σε κορυφαία στελέχη της εγχώριας αγοράς των οδικών μεταφορών, να δηλώσουν υποψηφιότητα σε αυτόν τον διεθνή διαγωνισμό με σκοπό να επιβραβευτούν για την προσφορά τους στον κλάδο, καθώς, επίσης, να αναδειχτεί η Ελλάδα παγκοσμίως ως μία χώρα που παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στο χώρο της οδικής μεταφοράς εμπορευμάτων και επιβατών.

Τον περασμένο Ιανουάριο, η ΟΦΑΕ απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στην οποία ανταποκρίθηκαν στελέχη από 22 ελληνικές επιχειρήσεις οδικών μεταφορών, εκ των οποίων οι 16 πληρούσαν τα κριτήρια του θεσμού και προωθήθηκαν στην αρμόδια επιτροπή της IRU.

Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης ανακοινώθηκαν στη Γενική Συνέλευση της IRU τον Μάιο και τρεις Έλληνες επαγγελματίες του χώρου επιλέχτηκαν για να παραλάβουν το βραβείο του “IRU Top Road Transport Manager” για το 2019. Η ανακοίνωση των ονομάτων τους και η απονομή του βραβείου, θα γίνει την Τετάρτη στις 17 Ιουλίου 2019 στις 19:30 στο ξενοδοχείο Athens Royal Olympic Hotel (αίθουσα Panorama), σε μία τελετή απονομής κατά τη διάρκεια του Networking Cocktail που θα παραθέσει η ΟΦΑΕ. Στην εκδήλωση της απονομής είναι προσκεκλημένοι εκπρόσωποι της IRU, καθώς και στελέχη της ελληνικής αγοράς οδικών μεταφορών & Logistics και των αντίστοιχων φορέων.