Τροχοί & TIR

Ford Connect

Το μεγάλο εύρος των μεταφορικών εφαρμογών που προσφέρει η σειρά των επαγγελματικών της Ford επιβεβαιώνεται καθημερινά και σε κάθε γωνιά της χώρας. Τα έχουμε συναντήσει σε μικρούς ή μεγάλους στόλους
από Μανώλης Αγριμανάκης | Πέμπτη 01/06/2017 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Το μεγάλο εύρος των μεταφορικών εφαρμογών που προσφέρει η σειρά των επαγγελματικών της Ford επιβεβαιώνεται καθημερινά και σε κάθε γωνιά της χώρας. Τα έχουμε συναντήσει σε μικρούς ή μεγάλους στόλους εταιρειών και επιχειρήσεων από αλυσίδες super market μέχρι φαρμακαποθήκες, στις διανομές των ποτών και των τυποποιημένων προϊόντων στις μεταφορές ενδυμάτων, φυτών κ.α. Η πιο πρόσφατη συνάντησή μας ήταν στη γειτονιά, στο «Μπακάλικο του Ζήκου». Ένα Ford Transit Connect όλη μέρα στη δουλειά. Στη Λαχαναγορά και στις αποθήκες για τις καθημερινές προμήθειες και στη συνέχεια, πάλι στους δρόμους για τις διανομές προϊόντων κατ’ οίκον.

«Κάνω αυτή τη δουλειά 30 χρόνια και πάντοτε με τη βοήθεια ενός Ford», μας λέει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Δημήτρης Κοντογούρης, τον οποίο συναντήσαμε στο «Μπακάλικο του Ζήκου» στη Λ. Ροδοπόλεως 26, στο Διόνυσο.

Στην ερώτησή μας, προς τι η επιλογή του στη συγκεκριμένη μάρκα, μας απαντά: «Καταρχήν το αυτοκίνητο είναι αξιόπιστο. Ποτέ αυτή η μάρκα δεν μου δημιούργησε προβλήματα. Αλλά δεν είναι μόνο η μάρκα. Εγώ έχω εμπιστοσύνη στον όμιλο Σφακιανάκη και στους ανθρώπους του. Με ενημέρωσε ο υπεύθυνος στις πωλήσεις, ο κ. Λαψάνης και μου ανέλυσε επίσης τα πλεονεκτήματα της μίσθωσης ελαφρών φορτηγών μέχρι 3,5 τόνους. Έτσι, έδωσα το προηγούμενο αυτοκίνητο που είχα, ένα Ford Connect Euro 5, και πήρα το καινούργιο το Euro 6».

«Τι καλύτερο βρήκατε στο καινούργιο μοντέλο;» ρωτήσαμε.

«Έχει καλύτερη απόδοση. Έχει μεγαλύτερη ροπή και διαπίστωσα χαμηλότερη κατανάλωση στο πετρέλαιο. Στη δουλειά μου είναι ακόμη πιο βολικό γιατί έχει δυο πλαϊνές πόρτες», ήταν η απάντηση του κ. Κοντογούρη. Έδειξε στη συνέχεια την «κλούβα» του Connect φορτωμένη με δεκάδες είδη παντοπωλείου και συμπλήρωσε:

 «Το φορτώνω καθημερινά και συχνά με βαριά φορτία όπως είναι τα νερά και τα αναψυκτικά. Γεμάτος έρχομαι και από τη Λαχαναγορά. Φορτώνω μαναβική. Το γεμίζω τελάρα με λαχανικά και φρούτα. Ύστερα, αφού ξεφορτώσω και τακτοποιήσω, θα ξεκινήσω τις διανομές. Έχουμε από το τηλέφωνο πολλές παραγγελίες».

Το «μπακάλικο του Ζήκου» είναι η παραδοσιακή ονομασία της επιχείρησης την οποία σήμερα διαχειρίζεται ο Δημήτρης Κοντογούρης δουλεύοντας 365 ημέρες το χρόνο, αλλά χωρίς κανένα παράπονο.

Μισθωμένο

Το συγκεκριμένο Connect –«ο βοηθός»– όπως το αποκαλεί, ο κ. Κοντογούρης το παρέλαβε από την Executive Lease με μίσθωση - leasing καταβάλλοντας ένα μηνιαίο μίσθωμα.

Η Executive Lease –Όμίλος Σφακιανάκη– παρέχει τις υπηρεσίες Van solution, οι οποίες συνδυάζουν μια σειρά πλεονεκτημάτων για τον επαγγελματία τα οποία, επιγραμματικά, είναι τα εξής: Το ποσό της δαπάνης (μηνιαίο μίσθωμα) εκπίπτει 100% από τα ακαθάριστα έσοδα της επιχείρησης. Πραγματοποιείται συμψηφισμός ΦΠΑ. Εξασφαλίζει σταθερό μηνιαίο κόστος – cash flow. Δεν απαιτείται επένδυση - δέσμευση κεφαλαίων για αγορά αυτοκινήτου.

Επιπλέον, ο επαγγελματίας έχει τη δυνατότητα ανανέωσης του επαγγελματικού οχήματος στη λήξη της μίσθωσης (3 - 5 έτη). Μπορεί επίσης να επιλέξει το αυτοκίνητο σύμφωνα με τις προδιαγραφές της επιχείρησης και το αντικείμενο εργασιών (το μήκος και το ύψος του οχήματος καθώς και άλλες προδιαγραφές σχετικές με τη θύρα φόρτωσης, τις συρόμενες πόρτες, τα συστήματα ψύξης/θέρμανσης, κ.α.), καθώς και δυνατότητα απαλλαγής από τη διαδικασία μεταπώλησης του οχήματος.

Στα οφέλη της μίσθωσης αναφέρονται επίσης και προσφερόμενες υπηρεσίες, όπως κάλυψη συντήρησης οχημάτων, παροχή ανθρωπίνου δυναμικού για διαχείριση συντήρησης και πιθανών ζημιών, παροχή οχήματος αντικατάστασης, αντικατάσταση ελαστικών, ασφαλιστική κάλυψη (Μεικτή Ασφάλιση, Ιδίων Ζημιών με απαλλαγή ευθύνης κ.α.), πληρωμή Τελών κυκλοφορίας.

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία Van solution στο τηλέφωνο 210.3493.400 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.executivelease.gr.

PreviousNext