Νέο Van MAN TGE

Η ΜΑΝ ξεκινά το λανσάρισμα του TGE, του πρώτου van της ιστορίας της που, εφοδιασμένο με ό,τι πιο τεχνολογικά προηγμένο διαθέτει η αυτοκινητοβιομηχανία στα μεγάλα van. Το οδηγούμε και μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας στο τεύχος Ιουνίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Ένα λιοντάρι στην πόλη

Η ΜΑΝ ξεκινά το λανσάρισμα του TGE, του πρώτου van της ιστορίας της που, εφοδιασμένο με ό,τι πιο τεχνολογικά προηγμένο διαθέτει η αυτοκινητοβιομηχανία στα μεγάλα van, από τη νέα γραμμή μετάδοσης κίνησης, την καμπίνα, τα στοιχεία εκμετάλλευσης, έως την πανδαισία συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας, απευθύνεται (κυρίως) σε ιδιοκτήτες και μεταφορικές εταιρείες που χρησιμοποιούν τα φορτηγά με το λιοντάρι στη μάσκα και θέλουν ένα ελαφρύ επαγγελματικό το οποίο να υποστηρίζεται σε 24ωρη βάση οπουδήποτε, χωρίς τις χρονοβόρες διαδικασίες ενός δικτύου συντήρησης LCV.

Στην έδρα του κατασκευαστή στο Μόναχο έγινε η παγκόσμια οδηγική πρεμιέρα του TGE, του πρώτου van στην ιστορία της ΜΑΝ. Η περιοχή ήταν γεμάτη από μεγάλες διαφημιστικές πινακίδες καθώς πλησίαζε το εμπορικό λανσάρισμα του αυτοκινήτου στις 8 Ιουνίου, με το σλόγκαν «αυτό δεν είναι ένα van, είναι ένα ΜΑΝ» να δίνει το πνεύμα της επέκτασης της γκάμας της εταιρείας σε νέες κατηγορίες. Η ΜΑΝ, λοιπόν, αποφάσισε να κινηθεί σε αχαρτογράφητες για την ίδια περιοχές, με την γκάμα να ξεκινά πλέον από τους 3,0 τόνους μικτού κι όχι από τους 7,5 του TGM όπως ξέραμε χρόνια τώρα. Ο στόχος της εταιρείας είναι να κερδίσει εκείνους τους ιδιοκτήτες και εταιρείες, που έχουν ήδη εμπειρία από τα φορτηγά του κατασκευαστή, και θα ήθελαν αντίστοιχης ποιότητας και απόδοσης όχημα και σε ελαφρύ επαγγελματικό με υποστήριξη και σέρβις εφάμιλλα ενός μεγάλου φορτηγού.

Το οδηγούμε και μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας στο τεύχος Ιουνίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Ετικέτες: 
MANTGEvanLCVCrafter
Θεματική Ενότητα: 
Test Drive