Τροχοί & TIR

Πανίσχυρα και πολυτελή νέα Amarok

Η Volkswagen Επαγγελματικά οχήματα έδειξε δύο ιδιαίτερες εκδόσεις του Amarok στην πρόσφατη ΙΑΑ της Φρανκφούρτης. Ένα κόνσεπτ που δείχνει να απέχει ελάχιστα από την παραγωγή, πιθανότατα το επόμενο έτ
Πέμπτη 28/09/2017 - 13:14
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Volkswagen Επαγγελματικά οχήματα έδειξε δύο ιδιαίτερες εκδόσεις του Amarok στην πρόσφατη ΙΑΑ της Φρανκφούρτης.

Ένα κόνσεπτ που δείχνει να απέχει ελάχιστα από την παραγωγή, πιθανότατα το επόμενο έτος, και μία σπέσιαλ «Dark Label» έκδοση του μοντέλου της τρέχουσας γενιάς. Το πρωτότυπο Amarok Aventura Exclusive σε εντυπωσιακή μεταλλική κίτρινη βαφή, φοράει μία (μελλοντική) έκδοση του τρίλιτρου V6 TDI με την ισχύ να έχει αυξηθεί στα 258 PS, και τη ροπή να μην ανακοινώνεται, σίγουρα όμως, θα είναι αυξημένη σε σχέση με τα 550 Nm (ρεκόρ για την κατηγορία) του V6 που διατίθεται σήμερα.

Το Aventura φοράει τις πιο εντυπωσιακές ζάντες (19 ίντσες, σε γκλος φινίρισμα) που έχουμε δει τελευταία σε pick-up, και τη μεγαλύτερη ποσότητα χρωμίου στο αμάξωμα, με το κάλυμμα του δαπέδου της καρότσας να είναι (παγκόσμια «πρώτη») από αλουμίνιο. Μέσα, υπάρχει άφθονο μαύρο δέρμα με τις ραφές να είναι από κίτρινη κλωστή, υφασμάτινη επένδυση οροφής, Discover Media οθόνη πολυμέσων και «ergoComfort» καθίσματα ρυθμιζόμενα σε 14 έννοιες.

Στο ίδιο τεύχος #354

PreviousNext