Πρώτη παρουσίαση στην Αθήνα και μνημόνιο συνεργασίας με τη ΔΕΗ

Μέσα σε ένα εξαιρετικά θετικό κλίμα και στο πλαίσιο του Έλληνο-Πολωνικού forum καινοτομίας το οποίο τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της Πολωνικής Δημοκρατίας Andrzej Duda παρουσιάστηκε στη χώρα μας το Solaris Urbino 12 Electric βραβευμένο ήδη με την κορυφαία διάκριση «Bus of the year 2017».

Υπό την αιγίδα της ΔΕΗ και παρόντος του προέδρου της Μανώλη Παναγιωτάκη, κορυφαία στελέχη της Solaris παρουσίασαν τη δραστηριότητα της εταιρείας σε Ευρώπη και Η.Π.Α., αναφέρθηκαν με αριθμούς στην τεράστια διείσδυση της μάρκας στις μεγάλες αγορές της Γερμανίας, των Κάτω Χωρών, της Ισπανίας και, φυσικά της Ελλάδας όπου ο στόλος των λεωφορείων της Solaris είναι από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη.

«Τώρα προωθούμε την ηλεκτροκίνηση στα λεωφορεία μας. Το ηλεκτρικό Solaris έχει εξαιρετικές επιδόσεις, είναι αθόρυβο, με μηδενικούς ρύπους και με μεγάλη χιλιομετρική ικανότητα ίδια με εκείνη των συμβατικών», τονίζει σε συνέντευξή του στον Μανώλη Αγριμανάκη ο Zbigniew Palenica, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Solaris Bus & Coach S.A.

Διαβάστε στο τεύχος Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί την ενδιαφέρουσα συνέντευξη και τις καινοτομίες του κατασκευαστή.