Τροχοί & TIR

e-CMR: Προωθώντας την Ψηφιακή Εφοδιαστική Αλυσίδα

Στις 12 Απριλίου 2018 θα πραγματοποιηθεί στο Άμστερνταμ το φόρουμ IRU Logistics & Innovation Solutions, όπου η IRU σε συνεργασία με τα Μέλη της από όλο τον κόσμο, θα φέρει κοντά τη βιομηχανία τω
Πέμπτη 29/03/2018 - 14:36
Κοινοποίηση στα Social Media

Στις 12 Απριλίου 2018 θα πραγματοποιηθεί στο Άμστερνταμ το φόρουμ IRU Logistics & Innovation Solutions, όπου η IRU σε συνεργασία με τα Μέλη της από όλο τον κόσμο, θα φέρει κοντά τη βιομηχανία των οδικών μεταφορών με αυτή της εφοδιαστικής αλυσίδας για να παρουσιαστούν οι τελευταίες ψηφιακές λύσεις όπως οι πλατφόρμες εμπορευματικών μεταφορών, το EETS, τα ηλεκτρονικά έγγραφα, οι νέες τηλεματικές λειτουργίες και οι πρακτικές ανταλλαγής δεδομένων.

Το συνέδριο θα δώσει ακόμα τη δυνατότητα στους μεταφορείς να μάθουν τις πιο πρόσφατες αλλά και μελλοντικές απαιτήσεις των οδικών μεταφορών από πλατφόρμες μεγάλων μεταφορών και ηλεκτρονικού εμπορίου.

Τέλος, οι μεταφορείς θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να εδραιώσουν κοινούς επιχειρηματικούς δεσμούς μεταξύ τους αλλά και με σημαντικούς διεθνείς μεταφορείς και διακεκριμένους παρόχους υπηρεσιών.

Να σημειωθεί ότι, η ΟΦΑΕ, ως ενεργό μέλος της IRU στην Ελλάδα συμμετέχει στο εθνικό πιλοτικό πρόγραμμα e-CMR. «Αυτή η εκδήλωση είναι μια πλατφόρμα για τους πρωτοπόρους της παγκόσμιας αγοράς του κλάδου, για να συνεργαστούν με τα Μέλη της IRU. Πρόκειται για μια νέα πρωτοβουλία, που λήφθηκε κατόπιν του αυξανόμενου ενδιαφέροντος από την ευρύτερη αγορά για τη δουλειά που κάνουμε και για τη δυνατότητα να αναγνωριστούν πιθανά κοινά σημεία ενδιαφέροντος μεταξύ των παρόχων υπηρεσιών και των φορέων εκπροσώπησης του κλάδου των οδικών μεταφορών, όπως είναι η ΟΦΑΕ. H νέα γενιά των μεταφορέων αναζητά για πληροφορίες γύρω από τις τελευταίες τάσεις και τις εξελίξεις της αγοράς, με σκοπό να διασφαλίσει την επιτυχία των επιχειρήσεών τους κατά τα επόμενα έτη και δεκαετίες. Παράλληλα, ενδιαφέρονται για να γνωρίσουν νέους συνεργάτες από άλλες χώρες για να ανταλλάξουν εμπειρίες και να δημιουργήσουν νέους επαγγελματικούς συνδέσμους.

Αυτό το Φόρουμ θα συνδυάσει τα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες της αγοράς προκειμένου να βρεθούν οι έξυπνες λύσεις για ένα πιο ισχυρό μέλλον» ανέφερε σχετικά ο διευθυντής Παγκόσμιας Καινοτομίας της IRU, Zeljko Jeftic.

PreviousNext