Τροχοί & TIR

Συνάντηση φίλων στον Ασπρόπυργο

Την Κυριακή 6 Μαΐου συγκεντρώθηκαν στο συνεργείο του Τάσου Παπαλουκά στον Ασπρόπυργο μερικά από τα δυνατότερα φορτηγά της χώρας μας σε μια ξεχωριστή και όμορφη εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον ίδιο
από Παύλος Μαυρομύτης | Παρασκευή 20/07/2018 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Την Κυριακή 6 Μαΐου συγκεντρώθηκαν στο συνεργείο του Τάσου Παπαλουκά στον Ασπρόπυργο μερικά από τα δυνατότερα φορτηγά της χώρας μας σε μια ξεχωριστή και όμορφη εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον ίδιο. Το σκηνικό συνέθεσαν τράκτορες και τριαξονικά με πολλά παραπανίσια άλογα, δυνατούς ήχους από τις ελευθέρας εξατμίσεις, και φυσικά με πολλά μαύρα ντουμάνια.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε διαγωισμός ντεσιμπελομέτρησης όπου την πρωτιά κατέκτησε ο Σωτήρης Πλεμμένος με Volvo, δεύτερος ήταν ο Αντώνης Δεκαβάλλας με R και την τρίτη θέση κατέλαβε το Scania της εταιρείας Χήτας. Στην κατηγορία των μικρών φορτηγών νικητής αναδείχθηκε ο Βαγγέλης Καλκάνης με Mercedes-Benz.

Η συνάντηση κανονίστηκε για τις 12 το μεσημέρι και από νωρίς το πρωί κατέφτασαν φορτηγά από διάφορες περιοχές της χώρας, από την Αθήνα, τα νησιά του Αιγαίου, την Ήπειρο και τη Βόρεια Ελλάδα. Η εκδήλωση ήταν ανοιχτή για όλους και εκτός από τους πελάτες του συνεργείου παραβρέθηκαν και πολλοί φίλοι του φορτηγού. Στο χώρο συγκεντρώθηκαν περισσότερα από σαράντα φορτηγά, στην πλειοψηφία τους Scania, ωστόσο ανάμεσά τους είδαμε και αρκετά Volvo, MAN, Mercedes-Benz και DAF.

Ώρα για ντουμάνια

Σε μια τέτοια εκδήλωση όλα επιτρέπονται και έτσι το μεσημέρι ο Τάσος Παπαλουκάς έδωσε το έναυσμα για να πραγματοποιηθεί πραγματικός πόλεμος από τις εξατμίσεις των φορτηγών γεμίζοντας με μαύρους καπνούς όλη την περιοχή. Μια πραγματική μελωδία έβγαινε από τις ελευθέρας και ο ανταγωνισμός ήταν έντονος. Με κάθε πάτημα του γκαζιού τα στροφόμετρα βαρούσαν κόφτες και το ντεσιμπελόμετρο κόντευε να τερματίσει! Ούτε η δυνατή βροχή στάθηκε ικανή να χαλάσει το κέφι των οδηγών και η εκδήλωση κράτησε μέχρι το βράδυ. Το επόμενο ραντεβού θα κανονιστεί σύντομα, πάλι με ανεβασμένη διάθεση και με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από τον διοργανωτή του.

Στο ίδιο τεύχος #363

PreviousNext